Aktuális

legfrissebb híreink

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Elkezdődött a parlament őszi ülésszaka. Orbán Viktor miniszterelnök úr számos intézkedést jelentett be, melyek pozitívan érintik a fiatalokat, a családosokat, a nyugdíjasokat, a rendvédelmi dolgozókat és minden munkavállalót. Újraindítjuk Magyarországot! 🇭🇺 ... Továbbkevesebb

Hozzászólás a facebookon

Tisztelt képviselő úr. Edig miért nem teték? Amikor hitelekből finanszíroz ük az Országunk müködését akor osztogatnak. Ez Semi más választok megvásárlása. Választások után meg egy kormanyrendeletel visszavonják.

❗️Egyszer már tönkretették hazánkat!
❌ Nem érdemelnek több esélyt!
🛑 Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!
... Továbbkevesebb

❗Sokan vagyunk, akik emlékszünk arra, hogy Gyurcsány Ferenc és emberei egyszer már kirabolták, tönkretették és becsapták Magyarországot.

✒A petícióhoz október végéig lehet csatlakozni elmegyünk minden állampolgárhoz, bekopogtatunk hozzájuk, és megkérdezzük, egyetértenek-e velünk.

🛑Írjuk alá minél többen a petíciót, ne hagyjuk, hogy visszatérjen a kudarcos múlt! Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!
... Továbbkevesebb

❗Sokan vagyunk, akik emlékszünk arra, hogy Gyurcsány Ferenc és emberei egyszer már kirabolták, tönkretették és becsapták Magyarországot.✒A petícióhoz október végéig lehet csatlakozni elmegyünk minden állampolgárhoz, bekopogtatunk hozzájuk, és megkérdezzük, egyetértenek-e velünk.🛑Írjuk alá minél többen a petíciót, ne hagyjuk, hogy visszatérjen a kudarcos múlt! Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Hozzászólás a facebookon

Stop Fidesz! STOP Gelencsér! Sokan vagyunk akik tudják,hogy szét lopjátok az országot! 🤡 Mond már meg hányszor szólaltál fel a parlamentbe?😁🤭 És neked mi a faszért annyi a fizetésed amenyi hmmm ,ohh tudom most majd jön a letiltás,de szarok rá,ahogy a Fideszre is! 🤡🤡🤡🐑 Szép estét! 🤭

Elegünk van a sók szemèt teteitek ből Elèg már a Fidesz bandából .Kezd unalmas lenni az egèsz amit csináltok 😡

RENDBEN! Ha az oltáskényszer megszüntetését is mellé teszed!

Most a Fidesz csinálja ugyan azt lopnak nem keveset szóval Gyurcsány vagy Orbán egy kutya

ÉN MÁR ALÁÍRTAM!2012 ÓTA MÁR ITT VAN AZ ARANYKOR ! ÁTLAG FIZETÉSBŐL KÉTSZER ANNYI BENZINT TUDUNK VENNI, MINT 10 ÉVE!KÉTSZER JOBBAN ÉLÜNK, MINT 10 ÉVE! 73 EZER VOLT A MINIMÁLBÉR, MOST 200 EZER LESZ JANUÁRTÓL. MAJDNEM HÁROMSZOROS!

11 éve Gyurcsányoztok? Tényleg nincs más? Ennyire féltek tőle?

Anyádat

View more comments

Egy "hosszú" hétvége 🏃‍♂️ ... Továbbkevesebb

Hozzászólás a facebookon

Miről maradtam le?

Gratulalok Attila

Újraindítjuk Magyarországot! 🇭🇺 ... Továbbkevesebb

Újraindítjuk Magyarországot! 🇭🇺

Hozzászólás a facebookon

Mekkora buli már, hogy visszaadják a saját pénzem egy részét amiért ÉN dolgoztam meg és nem Önök kedves képviselő Úr! Ne tegyenek már úgy mintha Önök adnának nekünk! A befizetett adóforintjainkból nem saját maguknak kellene 2M feletti fizetést szavazni hanem rendbe tenni az utakat, nem úgy összetákolni mint a Füredi úton azt az izét mert az minden csak nem út! Meg nem kellene a saját zsebüket sem tömni MERT AZ NEM AZ ÖNÖK PÉNZE, hanem a miénk a közös amit azért fizetünk, hogy rendezett és élhető legyen az ország. Az egészségügyet meg sem emlegetem… 🤦‍♀️

Miért van az, hogy választások előtt mindig megy az osztogatás, utána meg magasról tesznek a választókra? Ennyire hülyének nézik még mindig a lakosságot?

Amennyiben mindezeket saját zsebből teszik, akkor rendben! Ha nem abból, akkor marad a szívlapát, mint a melldöngetés eszköze! Únom a mindenből is áradó propagandát!🤮

A 13. havi pótlék koránt sem pótólja a vásárlóérték romlást. 😠

Na, ki hova tartozik, van olyan aki elhiszi és olyan is aki kétkedve fogadja. Majd utólag meglátjuk kinek volt igaza, persze utólag már könnyű okosnak lenni.

Akinek nem tetszik szavazzon az adóemelésre.. Azt jobban beveszik.

Ugyanazt csinálják, mint a Kádár-rendszerben: A fenntarthatóság érdekében hatalmas kölcsönöket vesznek fel, eladósítva ezzel az országot. Ebből osztogatni is tudnak, ill. el tudják hitetni a hiszékeny emberekkel, hogy olyan stabil a gazdaság, hogy még erre is telik . Pedig meglesz ennek (is) a böjtje!

Én is örülnék, ha a nyugdíjkorhatárt visszavinnétek a 60 - évre. 🙂

Még egy kis mese?

Én + azt hittem jönnek a választások! Közben meg kiderül, hogy jól megy a szekér!😀😀😀

Gondolom, hogy a visszatérített adóból azért vonnak TB-t, és Szja - t.

KŐZELEG-2022-DŐRŐMBŐL-A-MAJRÉ

EGYÉNI NYUGDÍJ SZÁMLA????????

Ebből csurran-cseppen!

Hülyegyerekek! A befizetett adó mióta a ti pénzetek?

Ivan gadorfalvi. Neveddfel.

Bereznyei nem lett vplna baj ha anyad nem huza le a bugyijat nem hianyoztal volna senkinek ilyen nagyfoku demenciaddal

Aki a rezsicsökkentés eltörlését, magasabb gàz és villany árakat, újfajta magas adókat, rendőrterrort akar, az nyugodtan szavazzon Gyurcsánynéra.

2012 ÓTA MÁR ITT VAN AZ ARANYKOR ! ÁTLAG FIZETÉSBŐL KÉTSZER ANNYI BENZINT TUDUNK VENNI, MINT 10 ÉVE!KÉTSZER JOBBAN ÉLÜNK, MINT 10 ÉVE! 73 EZER VOLT A MINIMÁLBÉR, MOST 200 EZER LESZ JANUÁRTÓL. MAJDNEM HÁROMSZOROS!

Ez a mese ! Mi a valóság??

IGÉRET-SZÉPSZO-HA-BETARTJÁK--UGYJO

Milyen újra inditásról beszél köcsög barom.

ez megint egy hatalmas hazugság fidesz modra

Mikor?

View more comments

21-09-20

Gelencsér Attila

Elkezdődött a parlament őszi ülésszaka! 🇭🇺 ... Továbbkevesebb

Elkezdődött a parlament őszi ülésszaka! 🇭🇺

Hozzászólás a facebookon

Elindult az ellenzéki cirkusz. Jakab szereplésével. Ki tartást kívánok és jó munkát. Hajrá fidesz kdnp hajrá magyarok

MAGYARORSZÁG ÚJRA A CSÚCSON!❤️🤍💚
A dániai felnőtt kajak-kenu világbajnokság éremtáblázatán a magyar csapat az élen végzett!🥇🥈🥉🔝🇭🇺💯💪🏻🤩
... Továbbkevesebb

MAGYARORSZÁG ÚJRA A CSÚCSON!❤️🤍💚
A dániai felnőtt kajak-kenu világbajnokság éremtáblázatán a magyar csapat az élen végzett!🥇🥈🥉🔝🇭🇺💯💪🏻🤩

Hozzászólás a facebookon

Kapnak annyi zsozsót ezért a nem mindennapi teljesítményért mint a hős fiúk Albánia elleni mérkőzésért?

A focira elkótyavetyélt forintokat ide kellene átcsoportosítani, egy-két kajak-kenus edzésen való részvétel után pedig labdarúgóink talán nem köpnék ki tüdejüket az 55. perc után!🤣

Gratulalok!

21-09-19

Gelencsér Attila

Őszi Hacacáré Kaposmérőben 🍂🎤🎶🕺🏼🎇Örülök, hogy sikerült elhozni Kaposmérőbe is a rendezvényt! ... Továbbkevesebb

21-09-18

Gelencsér Attila

🦌🌿Vadászok éjszakája a belvárosban. Kitüntetéseket kaptak a somogyi vadásztársadalom kiemelkedő alakjai, majd az ifjú vadászok avatását követően megnyitottuk a Somogyország vadászati kincsei állandó kiállítást az Anker-házban. ... Továbbkevesebb

21-09-18

Gelencsér Attila

XX. ZSELICI TÜZESLECSÓ FESZTIVÁL 🔥🌶
Gratulálok a főzőverseny díjazottjainak és résztvevőinek. Köszönet Nyitrai István polgármester úrnak és csapatának a professzionális szervezésért!
... Továbbkevesebb

Hozzászólás a facebookon

Szuper volt!!! 👍👌❤️

Gratulalok!

Szuper nagyon

21-09-18

Gelencsér Attila

🦌Átadtuk a Páll Endre Vadászati Ifjúsági Oktatóközpontot a Zaranyi erdőben.
🌎Bolygónk jövője a gyermekeink kezében van. A felelősség viszont a miénk, hogy megtanítsuk őket együttélni a természettel, anélkül, hogy kizsákmányolnánk azt.
Aki ellátogat a Páll Endre Ifjúsági Oktató Központba sok mindent megtanulhat erről. Köszönet a hiánypótló beruházásért a megyei vadászkamarának és a vadászszövetségnek, hogy a Vadászati és Természeti Világkiállítás részeként megajándékoztak bennünket ezzel a központtal.
... Továbbkevesebb

Hozzászólás a facebookon

Nagy orommel vettem a hirt es buszkeseggel tolt el a tudat,hogy szeretett Aposom Pall Endre nevenek emlekere egy ilyen csodalatos kornyezetben tudjak oktatni,nevelgetni a kovetkezo nemzedeket a termeszet szeretetere es hogy mennyire meg kell becsulnunk es meg kell vedenunk a fakat,novenyeket,allatokat! Ezek nagyon fontosak voltak Aposomnak az eleteben kivanom hogy sok fiatal vigye tovabb az elet csodait,kincseit! Biztos vagyok benne hogy minden gyermekben egy orokos elmenyt fog hagyni! Halas vagyok hogy vannak meg akik orzok Aposom emleket es bele fektettek egy ilyen csodalatos Ifjusagi Kozpontba. Sok sikert kivanok hozza es hogy meg talaljak azokat az “oktatokat” akik legalabb olyan lelkesek es onzetlen szeretettel gondoskodjanak az erdorol mint az en Draga Aposom!💓

Nagyon szép lett! Arról nincs információ, hogy hányszoros túlárazással készült el a létesítmény? Jó lenne egy táblázat is, hogy melyik ollózó-szalagátvágónak mennyi visszaosztott pénz került a zsebébe! Sokakat érdekelne. (Csak egy javaslat...)

Továbbiak betöltése