Videók

Aktualitások, érdekességek

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
A Nemzeti Összetartozás Napja 2021 - Minden magyar testvérünk, bárhol is él a világban, mert összetartozunk! 🇭🇺

A Nemzeti Összetartozás Napja 2021

Minden magyar testvérünk, bárho...

Megújult a Somogy Megyei Kormányhivatal központi épülete - Nagyon sok munka, nagyon sok kudarc, nagyon sok élmény, nagyon sok siker fűz ehhez az épülethez. Abban az időben is tervezgettük az akkori Megyeháza épületének felújítását, de nem kaptunk hozzá segítséget. Most azonban 2,3 milliárdból, egy reménytelennek tűnő óriási felújításon esett át az épület. A somogyi emberek gyarapodása, boldogulása lehet az egyetlen célja az itt folyó munkának.

Megújult a Somogy Megyei Kormányhivatal központi épülete

Nagyon sok munka, nagyon sok kudarc, nagyon sok &e...

Köszönet a mentőknek! - A mentőkre mindig is számíthattunk, azonban az elmúlt másfél évben, a pandémiás időszakban a mentők emberfeletti teljesítményt nyújtottak, emberi életeket mentettek, ezért is nagyon fontos, hogy a kormány is segítse a munkájukat.A mentők bére 2010 előtt szégyenteljesen alacsony volt, azóta már a duplájára emelkedett, és jövő január elsejétől további 30%-os béremelés várható. Köszönjük munkájukat!

Köszönet a mentőknek!

A mentőkre mindig is számíthattunk,...

Kommentek és válaszok II. - Sok reakció érkezett az első Kommentek és válaszok  videómra, ezért folytatjuk ezt a műfajt. A teljes videót YouTube csatornámon érik el: https://youtu.be/F_k4XR6wLp0

Kommentek és válaszok II.

Sok reakció érkezett az első Kommen...

Megkezdődött a zselici kerékpárút építése - Letettük a zselici kerékpárút alapkövét! A várhatóan jövőre elkészülő kerékpárút a Zselic turisztikai attrakciót érinti mint például a Szennai Skanzent, a patcai Katicatanyát, a Zselici Csillagparkot, és Kardosfát. Öröm a mai nap az egész Zselicnek! Köszönjük a kormány támogatását! 🇭🇺

Megkezdődött a zselici kerékpárút építése

Letettük a zselici kerékpár&uac...

Okostelefonunkkal is igazolhatjuk védettségünket - Már több mint 200 ezren töltötték le az oltást igazoló alkalmazást. A mobiltelefonokra letölthető alkalmazás a szolgáltatóknak és az oltottaknak is ingyenesen elérhető. További részletek az alábbi cikkben: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/ingyenesen-letoltheto-koronavirus-elleni-vedooltast-igazolo-mobilalkalmazas-szolgaltatoknak

Okostelefonunkkal is igazolhatjuk védettségünket

Már több mint 200 ezren töltö...

Új ipari parkot adtunk át Kaposmérőben - Kaposmérő példamutatóan teremtett ipari kultúrát, és ennek meglesz az eredménye.  A mintegy hat hektáros területen tizenkilenc kis- és közepes vállalkozásnak tudnak helyet biztosítani. Hajrá Kaposmérő!

Új ipari parkot adtunk át Kaposmérőben

Kaposmérő példamutatóan tere...

Felszólalásom a 2022-es költségvetés vitájában - A járványt megelőzően dinamikusan növekedett és 2019-re meghaladta a 150 ezret a Kaposváron és a Zselicben eltöltött vendégéjszakák száma. A helyi turizmus számos család megélhetését biztosítja, és új munkahelyeket is teremthet.Célunk nem lehet kevesebb annál, hogy Kaposvár és a Zselic legyen a Balaton és a Dráva közötti területen kialakuló turisztikai tengely vezető desztinációja.

Felszólalásom a 2022-es költségvetés vitájában

A járványt megelőzően dinamikusan ...

870 munkahely biztonságban! - A Kométánál az 1,4 milliárd forintnyi beruházással egyrészt 870 ember munkahelye válik ismételten biztossá, másrészt pedig Magyarországon elsőként jött létre olyan feldolgozó üzem, amely lehetővé teszi a vágóhídi melléktermékek feldolgozását a húsüzem közvetlen közelében.A magyar munkahelyek védelme, valamint a magyar gazdaság erősítése számunkra kulcskérdés.

870 munkahely biztonságban!

A Kométánál az 1,4 milliárd...

Ipari reneszánszra van szükség Kaposváron - Válság van, és ehhez képest segítő kezet kapnak a kaposvári gazdasági szereplők a magyar kormánytól.Ipari reneszánszra van szükség Kaposváron, ami magasabb béreket, több munkahelyet, jobb megélhetést és jobb életminőséget jelent az itt élők számára.

Ipari reneszánszra van szükség Kaposváron

Válság van, és ehhez ké...

Továbbiak betöltése