Videók

Aktualitások, érdekességek

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
🛑Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! - 🛑Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!
Többen jelezték nekem, hogy szeretnék aláírni a petíciót, hogy kinyilvánítsák: nem kérnek többet a Gyurcsány-korszakból, Éva néni és Lajos bácsi is megtapasztalták a megszorításokat: a 13. havi nyugdíj és fizetés elvételét, az adóemeléseket, és a rezsi árak növekedését. Többek között ezért írták alá a petíciót. Írjuk alá minél többen!

🛑Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

🛑Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony...

Hajrá Kaposkeresztúr! - Több fejlesztés elkészült Kaposkeresztúron is a világjárvány időszaka alatt, de Budánné Simonfalvi Katalin polgármester asszonynak mindig vannak új ötletei, mivel lehetne még szebbé és élhetőbbé tenni települését. Ezen dolgozunk a jövőben is. Hajrá Kaposkeresztúr!

Hajrá Kaposkeresztúr!

Több fejlesztés elkészült ...

Hajrá Kaposszerdahely! - Több mint 300 millió forint fejlesztési pénzt tudtunk Kaposszerdahelyre hozni Prépost László polgármester úrral az elmúlt időszakban, azonban vannak még terveink. Többek között útfelújítások, a konyha felújítása és az óvoda melletti parkoló kialakításán is dolgozunk. Hajrá Kaposszerdahely!

Hajrá Kaposszerdahely!

Több mint 300 millió forint fejleszt&e...

Ne engedhük újra tönkretenni az egészségügyet! - ❌ Gyurcsány és a baloldal egyszer már tönkretették és fizetőssé akarták tenni az egészségügyet, ne engedjük nekik, hogy újra megtegyék!
🛑Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! Írjuk alá minél többen!

Ne engedhük újra tönkretenni az egészségügyet!

❌ Gyurcsány és a baloldal egyszer ...

Köszönet az egészségügyi dolgozóknak! - ❤️ Köszönet az egészségügyi dolgozók elmúlt 1,5 éves erőfeszítő munkájáért, amikor is a koronavírus által terhelt történelmi időszakot a segítségükkel végig tudtuk csinálni és számtalan ember egészségét
és életét mentették meg.
🩺A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Dr. Baka József Diagnosztikai, Onkoradiológiai, Kutatási és Oktatási Központ három évtizede nemcsak javítja a térség betegellátásának minőségét, de erősíti a betegek biztonságérzetét is.
🏥Kaposváron mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk az egészségügyi ellátására, folyamatosan fejlesztjük az egészségügyi szolgáltatásokat. Fontos számunkra az emberek egészsége, életminőségük javítása.
A teljes videó megtekinthető YouTube csatornámon: https://youtu.be/pQ3V6froxo0

Köszönet az egészségügyi dolgozóknak!

❤️ Köszönet az egészsé...

Rendkívül fontos, hogy vért adjunk! - 🩸 Az elmúlt időszakban, a pandémiás helyzetben Magyarország vérkészlete jelentősen megcsappant! Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy vért adjak és erre buzdítsak mindenkit!
💉Szeptember 7-én, kedden reggel 8 órától délután 17 óráig a Kaposvári Területi Vérellátóban a Somogy Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervez véradást.
🩸A véradás életet ment! Adj vért és ments meg három életet!

Rendkívül fontos, hogy vért adjunk!

🩸 Az elmúlt időszakban, a pandém...

Kaposváron is megkezdtük az aláírásgyűjtést! - 🖊 Kaposváron is megkezdtük a petíciós aláírások gyűjtését.
❌Ne hagyjuk, hogy újra elvegyék a 13. havi nyugdíjat!
🛑 Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Kaposváron is megkezdtük az aláírásgyűjtést!

🖊 Kaposváron is megkezdtük a pet&ia...

Zöld Busz Program Kaposváron is! - ☀️⚡️ Mi vagyunk az első generáció, amelyik a klímaváltozás hatásait már érzi, és mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik tehet még ellene. Szóval itt az idő!
💚 Kaposvár élenjár a klímavédelemben, amikor következetesen, lépésről lépésre végigviszi a klímavédelmi elképzeléseit.
🚍 Még nagyon sok ilyen buszt szeretnénk látni Kaposváron és a Zselicben!

Zöld Busz Program Kaposváron is!

☀️⚡️ Mi vagyunk az első generáci&o...

Falunapot rendezett Mosdós is - Az egyik legrégebbi település Somogyban: Mosdós, már a kelták korában is éltek itt emberek. Közel 300 millió forintnyi segítséget kapott Mosdós az önkormányzati beruházásaihoz az elmúlt években, és további nagyon jó terveink vannak még a kórházberuházáson kívül is. Hajrá Mosdós! Hajrá mosdósiak!

Falunapot rendezett Mosdós is

Az egyik legrégebbi település S...

Újra falunap Jutában! - Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a környékbeliekkel együtt a jutaiak ma közel ezren látogattak ki a falunapra. 535 millió forintot fejlesztettünk Jutában az elmúlt években, és több száz millió forintnyi elképzelésünk és tervünk is van még. A fejlesztésekhez jó alap a jutaiak szorgalma és alázata. Hajrá Juta! Hajrá jutaiak! 🇭🇺

Újra falunap Jutában!

Túlzás nélkül áll...

Továbbiak betöltése