Videók

Aktualitások, érdekességek

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Kőkemény igazság az olasz miniszterelnöktől - ❗️ KŐKEMÉNY IGAZSÁG! Giorgia Meloni olasz miniszterelnök kimondta: A megoldás nem az, hogy az afrikaiakat Európába hozzuk, hanem az, ha megszabadítjuk Afrikát azoktól az európaiaktól, akik kizsákmányolják és engedjük ezeknek az embereknek, hogy megtartsák, ami az övék. 👏

Kőkemény igazság az olasz miniszterelnöktől

❗️ KŐKEMÉNY IGAZSÁG! Giorgia Meloni olasz m...

Töltsük ki minél többen! - Kaposvárra is megérkeztek a nemzeti konzultációs ívek, és már online is kitölthető a https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/ honlapon. Minél többen mondunk nemet a szankciókra, annál erősebb üzenetet tudunk küldeni Brüsszelnek!

Töltsük ki minél többen!

Kaposvárra is megérkeztek a nemzeti konzultáci...

HAJRÁ ZSELICI FALVAK! - Köszönjük Gyopáros Alpár kormánybiztos úr támogatását!
HAJRÁ MAGYAR FALVAK! HAJRÁ ZSELICI FALVAK! 🇭🇺

HAJRÁ ZSELICI FALVAK!

Köszönjük Gyopáros Alpár kormánybiztos úr t...

Hajrá Kaposvár! Hajrá KOMÉTA! Hajrá MATE! - A kaposvári cégek régi vágya vált valóra, amikor elindultak a mérnökképzések a MATE Kaposvári Campusán. Bízunk benne, hogy egyre több kaposvári, zselici és somogyi fiatal választja a helyi képzéseket és cégeket. Hajrá Kaposvár! Hajrá KOMÉTA! Hajrá MATE!

Hajrá Kaposvár! Hajrá KOMÉTA! Hajrá MATE!

A kaposvári cégek régi vágya vált valóra, am...

Hajrá Somogy! 🇭🇺 - Hajrá Somogy! 🇭🇺

Hajrá Somogy! 🇭🇺

Hajrá Somogy! 🇭🇺

Hajrá Zselic! - Hiszem, hogy az előkészítés után olyan turisztikai startégiája lesz a Zselicnek, amely egyaránt szolgálja turistákat és a turizmusból élőket egyaránt. Hajrá Zselic!

Hajrá Zselic!

Hiszem, hogy az előkészítés után olyan turisz...

Átadtuk a Vatner Kft. új gyárcsarnokát! - 1,4 milliárd forintos beruházást hajtott végre a Vatner Kft, melyre 800 millió forintos támogatást nyertek. Gratulálok, hogy ezekben a nehéz időkben is mertek nagyot álmodni és újabb 35 kaposvári és zselici családnak biztosítanak biztos megélhetést. Szép üzleti kilátásokat, nagy profitot, újabb beruházási lehetőségeket, a kaposvári és környékbeli embereknek adott újabb munkahelyeket kívánok!

Átadtuk a Vatner Kft. új gyárcsarnokát!

1,4 milliárd forintos beruházást hajtott végre...

Parlamentből jelentem 2022.10.24. - ‼️ Elég volt az elhibázott szankciókból! Itt az ideje, hogy Brüsszel meghallja az emberek hangját!

Parlamentből jelentem 2022.10.24.

‼️ Elég volt az elhibázott szankciókból! I...

Közös ügyünk az állatvédelem! - Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormánybiztos országjáró programjának mai állomásán Kaposvárra látogatott.
📍 Délelelőtt szakmai fórumon egyeztettünk a Városházán, délután pedig a Kutyatár Egyesülethez is ellátogattunk.🐕
🤝Köszönjük a látogatását! Látnunk kell, hogy az út elején járunk és még rengeteg tennivalónk van. Közös ügyünk az állatvédelem! 🐾

Közös ügyünk az állatvédelem!

Ovádi Péter állatvédelemért felelős kormány...

Két keréken, biztonságban - 🚲 Mosdóstól egészen Csomáig is el lehet jutni két keréken, biztonságban a Zselicben! Hajrá Mosdós, Nagyberki, Szabadi, Csoma!

Két keréken, biztonságban

🚲 Mosdóstól egészen Csomáig is el lehet jut...

Továbbiak betöltése