Videók

Aktualitások, érdekességek

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Két keréken, biztonságban - 🚲 Mosdóstól egészen Csomáig is el lehet jutni két keréken, biztonságban a Zselicben! Hajrá Mosdós, Nagyberki, Szabadi, Csoma!

Két keréken, biztonságban

🚲 Mosdóstól egészen Csomáig is el lehet jut...

✅ A parlament 152 igen, egy nem szavazattal és két tartózkodás mellett határozott a Hungarikum Bizottság négy tagjának delegálásáról.
▶️ A mezőgazdasági bizottság javaslatára kormánypárti jelölés alapján a bizottság tagja Lezsák Sándor (Fidesz) és Simicskó István (KDNP) lett, míg ellenzéki jelölés alapján Dócs Dávidot (Mi Hazánk) delegálták. A nemzetiségek bizottsága Varga Szimeont javasolta a testületbe. A delegáltak esküt tettek, melyet én olvashattam elő az Országgyűlés jegyzőjeként.
🇭🇺 A Hungarikum Bizottság állítja össze többek között a Magyar értéktárat. Eredményes munkát kívánok a bizottság tagjainak!

✅ A parlament 152 igen, egy nem szavazattal és ...

Megvédjük a helyi gazdaságot! - A közösségi fejlesztéseken túl a helyi gazdaság is erősödik Kaposváron és a Zselicben! Az előttünk álló időszakban is ezért kell dolgoznunk, hogy megvédjük a munkahelyeket és fejlődő pályán tartsuk a helyi gazdaságot. Hajrá Kaposvár! Hajrá Zselic! 🇭🇺

Megvédjük a helyi gazdaságot!

A közösségi fejlesztéseken túl a helyi gazdas...

Magyarországot felminősítette a Moody's - Dr. Mátrai Márta háznagyasszonyt kértem meg, hogy ossza meg velünk miért jó hír, hogy a Moody's felminősítette Magyarországot.
↗ A magyar gazdaság erős ellenállóképességét mutatja az erőteljes visszapattanás 2021 első felében.
↗ A Moody’s szerint a következő öt évben 3-4% lehet a magyar gazdaság potenciális növekedése.
↘️ Az erőteljes növekedés a költségvetési fegyelem visszatérését is segítheti a következő években, illetve ismét csökkenhet az államadósság.

Magyarországot felminősítette a Moody's

Dr. Mátrai Márta háznagyasszonyt kértem meg, h...

Parlamentből jelentem 2021.10.25. - Gyurcsány Ferenc a mai napig nem kért bocsánatot!
❌Szemeket lövettek ki, védtelen nőket és idős embereket ütöttek gumibottal, 15 évvel ezelőtt erőszak, vér és könny lepte el a budapesti utcákat. Történt mindez az ’56-os forradalom 50. évfordulóján, a világ szeme láttára.
❌Soha nem fogjuk elfelejteni nekik! Csak egy baloldal van, akárhányféleképpen is maszkírozzák magukat.

Parlamentből jelentem 2021.10.25.

Gyurcsány Ferenc a mai napig nem kért bocsánato...

Békemenet 2021.10.23. - 🇭🇺 Ki kellett állnunk azért, mert jó egy olyan hazában élni, amelynek népe végre felemelte a fejét, amelyben milliónyi tudatos, a nemzeti ügyek mellett elkötelezett honfitársunk van.
👉És maximálisan jár a kiállás egy olyan kormánynak, amely dacolni mer a Nyugatról ránk erőltetett identitásromboló, nemzetellenes törekvésekkel, és kiváló politikát folytatva, olykor még reálisnak látszó lehetőségeit is túlszárnyalva igyekszik megőrizni mindazt, ami megőrizte nemzetünket ezeregyszáz éve itt, Európa közepén.

Békemenet 2021.10.23.

🇭🇺 Ki kellett állnunk azért, mert jó egy ...

Hajrá MAGYAROK! - 🇭🇺 Ma újra összegyűltünk, mert szenvedélyesen szeretjük Magyarországot! Hajrá Magyarország! Hajrá MAGYAROK!
↗ Hajrá Kaposvár! Hajrá Zselic!

Hajrá MAGYAROK!

🇭🇺 Ma újra összegyűltünk, mert szenvedé...

🏆 Legyen a Zselici Csillagpark kilátója az "Év Kilátója"! A Kardosfai kilátó bekerült az Aktív Magyarország Év Kilátója versenyének döntőjébe, ahol hazánk tíz kilátója közül kerül majd ki a győztes.
👍 Szavazzon Ön is 2021. október 25-ig az Aktív Magyarország Facebook oldalán a "Kardosfai kilátó" fotójának kedvelésével (👍):
https://www.facebook.com/aktiv.magyarorszag/photos/a.1282550688854006/1282537295522012

🏆 Legyen a Zselici Csillagpark kilátója az "...

Én szóltam, az előválasztás átverés! - ❌Az előválasztással teljesen félrevezették az embereket!
😅Gyurcsány Ferenc ma elszólta magát, egyértelművé tette, ki az úr a baloldalon, a DK a legerősebb, így Gyurcsány fog diktálni, a miniszterelnököt pedig a parlamenti többség választja.
🛑Stop Gyurcsány! Ne engedjük őket újra a hatalomba!

Én szóltam, az előválasztás átverés!

❌Az előválasztással teljesen félrevezették ...

Parlamentből jelentem 2021.10.18. - 👉Megkezdte az Országgyűlés háromnapos ülését, többek között arról is tárgyalunk, hogy az országgyűlési választások vasárnapján tartható-e népszavazás. Parlamentből jelentem 👇

Parlamentből jelentem 2021.10.18.

👉Megkezdte az Országgyűlés háromnapos ülé...

Hamarosan megújul a Mosdósi Kórház! - 🏥Kevesebb mint egy év alatt elkészültek a Mosdósi Kórház felújításának tervei.
▶️Várhatóan 2022 január-februárban eredménnyel végződhet a közbeszerzés, és akkor át tudjuk adni a munkaterületet a kivitelezőnek.
🧑‍⚕️Fontos, hogy a beruházást úgy valósítjuk meg, hogy közben a kórház működik és a betegellátás biztosítva lesz!
▶️A YouTube csatornámon részletesen bemutatom a beruházás elemeit, tartsanak velem: https://youtu.be/EZMo_DRXPuE

Hamarosan megújul a Mosdósi Kórház!

🏥Kevesebb mint egy év alatt elkészültek a Mo...

Továbbiak betöltése