Videók

Aktualitások, érdekességek

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Somogyi állattartók részesültek támogatásban - Az agrárium a társadalom egyik alapja, amelynek rendkívül nagy a vidékmegtartó szerepe, mert aki a helyi gazdaságot erősíti, az a vidéki megmaradást segíti, ennek a presztizsét kell felemelni és megmutatni a társadalomnak. Somogyban 16 ezer tagja van az agrárkamarának, közülük 12 ezer őstermelő, 4000 kaposvári foglalkozik mezőgazdasági termeléssel, többségük város környéki
telephelyen. Jó munkát, jó esztendőt kívánok a somogyi gazdáknak!

Somogyi állattartók részesültek támogatásban

Az agrárium a társadalom egyik alapj...

Kommentek és válaszok 5. - Újra Kommentek és válaszok! Felmerültek kérdések a nemzeti konzultációról, a Foci EB-ről, a pedofiltörvényről és más témákról is, melyekre az alábbi videóban reagálok.  A teljes videó YouTube csatornámon tekinthető meg: https://youtu.be/D3hYD8Melzw

Kommentek és válaszok 5.

Újra Kommentek és válaszok! F...

Gyurcsány emberei leszavazták a kaposújlaki kerékpárutat - A baloldal még a fejlesztési forrásoktól is megfosztaná a vidéki embereket, de mi nem hagyjuk ezt és a gáncsoskodás ellenére meg fog épülni a kaposújlaki kerékpárút.

Gyurcsány emberei leszavazták a kaposújlaki kerékpárutat

A baloldal még a fejlesztési forr&aa...

🎥 Oktatóvideó Jakab Péternek - 🎥 Oktatóvideó Jakab PéternekAdd tovább!

🎥 Oktatóvideó Jakab Péternek

🎥 Oktatóvideó Jakab Pétern...

Átadtuk a megújult kaposvári szülészetet - 🤱Mintegy 3 milliárd forintból újulhatott meg a kaposvári szülészet. Mindhárom gyermekem itt született, örömmel tölt el, hogy a jövőben méltó körülmények fogadják a kaposvári és zselici édesanyákat és édesapákat életük legfontosabb pillanataiban.☑️Az itt élőknek csak a legjobb az elég jó! Az egészségügyi fejlesztések folytatódnak térségünkben, mivel hamarosan letehetjük a Mosdósi Kórház alapkövét is.

Átadtuk a megújult kaposvári szülészetet

🤱Mintegy 3 milliárd forintból &ua...

Egy német meleg képviselő állt ki Magyarország mellett! - ‼️Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler állt Magyarország pártjára a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán.
✔️A jobboldali politikus elmondta, hogy az új magyar törvény nem homofób, ő pedig hálás Orbán Viktor miniszterelnöknek, többek között a migráció megállításáért.
👇Részletek a videóban!

Egy német meleg képviselő állt ki Magyarország mellett!

‼️Egy vállaltan homoszexuális n&...

Megújult a Gyertyánosi kulcsosház - Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos is részt vett a Gyertyánosi Gyöngyvirág kulcsosház átadásán.
❗Fontosnak tartjuk, hogy aktív kikapcsolódással több időt tölthessünk a természetben, amitől egészségesebbé is válhatunk, és gyermekeinket, unokáinkat is ki tudjuk szakítani a képernyők elől.

Megújult a Gyertyánosi kulcsosház

Révész Máriusz aktív M...

Zászlóavató Patcán - A történelem során oly sokszor lengtek idegen zászlók hazánkban, és még mindig vannakbolyanok, akik ezt szeretnék. A magyar zászló viszont a szabadság jele, ezért lobogjon, itt Patcán is, és legyen ezáltal minden ide látogató és itt élő büszke az őseire, és adjon nekik reményt a jövőre nézve.🇭🇺 Legyünk büszkék az ezeréves magyarságunkra és az azt kifejező zászlókra!

Zászlóavató Patcán

A történelem során oly sokszor ...

Újra Polgári Piknik - Másfél év után újra tudtunk találkozni segítőinkkel, aktivistáinkkal az immár hagyományos Polgári Piknikünkön. Vendégünk ezúttal Hidvéghi Balázs EP-képviselő volt, aki felhívta a figyelmünket a jövő évi választások tétjére.2022-ben újra le kell győznünk Gyurcsány Ferencet, és meg kell védenünk eredményeinket. Nem dőlhetünk hátra!

Újra Polgári Piknik

Másfél év után ú...

Semmelweis-nap - Ma Semmelweis-nap van, a magyar egészségügy napja, ezen a napon ünnepjük az egészségügyi dolgozókat. Az idei évben azonban nem csak ünnepjük, hanem hálát is mondunk nekik.Nélkülük nem sikerült volna legyőzni a járványt és megnyerni az oltási versenyt, aminek köszönhetően sokkal hamarabb nyithattunk mint Európa többi országa. Mindannyiunk nevében nagyon szépen köszönöm az egészségügyi dolgozók hősies munkáját! ❤️🇭🇺

Semmelweis-nap

Ma Semmelweis-nap van, a magyar egészs&eacu...

Továbbiak betöltése