Bejegyzés kép

Egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga, ezért a szexuális-propagandától meg kell védeni a gyermekeket- mondtam e heti, kaposvári sajtótájékoztatómon.

A média képviselőinek hangsúlyoztam, hogy kitartunk amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát.  Ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősített bennünket, a válaszadók 97%-a ugyanis ugyanígy vélekedett, és most Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak mindenről.

A népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossák meg, ahogy azt Magyarországon az emberek helyesnek tartják.

A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket.

A szülők több mint ezer éves elidegeníthetetlen jogát és kötelességét erősítjük meg.

A modern társadalmakban is garantálni kell, hogy a szülők döntsék el a gyermekek életre hívását, hogy mit egyen a baba,  mikor fürödjön, hogyan aludjon, milyen legyen a lakás berendezése , vagy milyen pelenkát használjanak,  milyen iskolába járjon.

A szülők döntése, hogy milyen nevelési elvek szerint nőjön fel a gyermek, a viselkedési szabályok meghatározása, a jutalmazás és fegyelmezés, pénzügyek alakítása is.

Ezért nem fordulhat elő, hogy aktivisták az élet fontos kérdéseiről mindenfajta eszméket, ideákat, életmódokat népszerűsítenek, olyanokat, amivel mi szülőként nem értünk egyet. Konfliktus keletkezhet a gyermekben, ami akár egészségkárosodáshoz is vezethet.

A szülőé a felelősség, s a szülőké a jog is!

Más országokban a balliberális politikai elit dönt erről, az emberek megkérdezése nélkül.

Brüsszel, a Soros-hálózat és a baloldal mind ugyanazt akarja: engedjük be az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba, médiába.

Tisztában vagyunk vele, hogy a gyermekvédelmi törvény vörös posztó az egyre agresszívabb LMBTQ-propaganda számára.

Brüsszel és a balliberálisok egyre több eszközzel próbálják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében.

A politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett, Brüsszel pénzügyileg is zsarolja Magyarországot. Visszatartja a hazánknak járó pénzeket.

A magyar baloldal azonban ez ügyben is szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit.

Itthon nem dicsekednek vele, de a magyar baloldal európai parlamenti képviselői Gyurcsánynéval az élen minden LMBTQ-lobbi előterjesztést megszavaznak.

De nemcsak Gyurcsányné, a többi DK-s képviselő, a Momentumos Donáth Anna, Cseh Katalin, és a szocialista Ujhelyi István mindannyian szorgalmasan nyomogatják Brüsszelben a gombot az LMBTQ-propaganda előretöréséhez.

Megszavazták a saját hazájuk elleni állásfoglalást is a gyermekvédelmi törvény miatt és most is minden erejükkel fűtik a Magyarország elleni támadásokat.

Mi azonban nem hátrálunk meg. 2022-ben arról is döntünk, hogy gyermekeink milyen hatások alatt nőnek fel.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

 

Következő
Varga Mihály: Magyarország történetének legnagyobb adócsökkentését hajtjuk végre jövőre