Bejegyzés kép

Csak ne Orbán! – Ennyi a Gyurcsány vezette baloldal koncepciója. Konkrét programjuk nincs, de elszólásaikból következtetni lehet arra, hogy mit tennének, ha ismét hatalomra kerülnének.

Mindent eladnának, ismételten kiárusítanák az országot Most a budapesti Városházával kezdték, de akár a Parlamentet is eladnák. Persze minek is az, a nemzeti parlamentnek nem lenne szerepe, mindent Brüsszel irányítana.

A Medgyessy-Gyurcsány éra alatt rengeteg céget adtak el, köztük a Malévot és a Máv-Cargót, így stratégiai vállalatok kerültek külföldi tulajdonba.

A Mátrai Erőművet- ahol több ezer ember dolgozik- a baloldal be akarja zárni, míg mi az átalakítások mellett állunk.

Megszüntetné a rezsicsökkentést is a baloldal, Márki-Zay Péter közölte, hogy nagyon nehéz lesz visszavonni a rezsicsökkentést, de nyilván megpróbálná. Aki pedig alacsony energiaárakat szeretne és ellenzi a bevándorlást, arra azt mondják, hogy trágyával etetett gomba és ostoba.

Persze mit várunk azoktól, akik 2002-2010 között 15-ször emelték a rezsi árát. Ha nem lenne rezsicsökkentés, akkor egy évben átlagosan 386 ezer forinttal kellene többet fizetnie a magyar családoknak, de ez őket egyáltalán nem érdekli.

Márki-Zay lámpavassal fenyegetőzött, és Gyurcsány Ferenc művészek bebörtönzéséről beszélt.

Elhallgattatnák a médiát, beengednék az LMBTQ-propagandát az iskolákba, támogatják a migrációt, több adót vezetnének be, megvonnák a családtámogatásokat, a nyugdíjprémiumot a zöldpolitikájuk pedig kimerül a méhlegelőkben.

Hosszan sorolhatnám még az intézkedéseket, amelyekkel ismét a szakadék szélére sodornák az országot.

Magyarország azonban előre megy, nem hátra.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Orbán Viktor bejelentette: 5 százalékkal emelik januártól a nyugdíjakat