Bejegyzés kép

Gyurcsány ismét egyértelművé tette, hogy erősen migráns párti. „A magyar kormány menekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan” –írta a napokban Gyurcsány Ferenc a migrációról.

Miért is? Azért, mert az az álláspontunk, hogy a segítséget kell odavinni, ahol szükség van rá és nem a bajt idehozni.

A migráció nem jó se nekünk, akik itt élünk, se azoknak, akik több ezer km-t tesznek meg embertelen körülmények között, hogy utána egy idegen országban, távol a családjuktól, hazájuktól másodrendű állampolgárként éljenek.

Az EU több meghatározó tagállama szerint a migráció szükséges, legalizálni kell, jöjjenek minél többen, kapjanak jogokat, állampolgárságot, választójogot.

Mindeközben ahol jelentős számban megjelennek a migránsok, ott romlik a közbiztonság, elszaporodnak a nők elleni támadások, rablások, a bűnözői csoportok közti összecsapások, az ott élők rémülten figyelik az eseményeket, a nyugati média viszont szereti elhallgatni az ilyen migráns hátterű bűncselekményeket.

Tavaly 122 ezer határsértőt fogtak el a magyar hatóságok, ami az előző éveknél jóval magasabb szám. Az idei év első napjaiban pedig már 2370 határsértőt fogtak el határainkon, ami mintegy 600-zal több, mint tavaly ilyenkor.

A baloldal  azonban továbbra is támogatja a bevándorlást, és Brüsszel kérésének eleget téve, legalizálni akarja az illegális migrációt.

Szerintünk azonban a migrációt nem elősegíteni kell, hanem megállítani, és nem szabad elvonni a nemzetek jogát, hogy maguk döntsék el, kiket akarnak beengedni és kikkel akarnak együtt élni .

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

 

Következő
Orbán Viktor: Hamarosan érkezik a 13. havi nyugdíj