Bejegyzés kép

A civilizáció és a barbárság küzdelmének voltunk szemtanúi az elmúlt napokban.

A közelmúlt tragikus terrortámadásai, a nizzai és a bécsi események nyilvánvalóvá tették, hogy Európa vezetőinek az álszent jogállamisági viták helyett a valódi problémákkal kellene foglalkozniuk.

A képmutatás helyett szükség van olyan jogi intézkedésekre, amely a liberális és föderalista iránnyal szemben, hiteles nemzeti, konzervatív, kereszténydemokrata alternatívát tudnak felmutatni.

A közép-európai régió hangját – csak azért, mert ki mer állni a zsidó-keresztény értékek mellett – nem nyomhatja el a liberális fősodor.

A történtek nem a keresztények és a muszlimok vagy Ausztria és a migránsok összeütközéséről szólnak.

Sokkal inkább azok között zajlik küzdelem, akik hisznek a békében és akik háborút akarnak. A vallás és a származás nem indokolhatja a gyűlöletet.

Európa halálos ellenségének jelenleg a koronavírus-járvány mellett az iszlám terrorizmus számít.

Az illegális bevándorlás konkrét veszélyt jelent, ezért realistának kell lennünk, a határok védelme minden állam kötelessége, valamint joga is. Az Európai Uniónak emelnie kell a biztonsági fokozatot, a közös európai házban nincsen tér a gyűlölet és az erőszak számára.

Elég volt az álszent politikából és mindenki befogadásából. Zéró toleranciát kell hirdetni a társadalmunkba befészkelődött iszlamista fanatizmussal szemben, ellenőrizni kell a határokat, megvédeni gyermekeinket és identitásunkat.

Mint Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselőjének elfogadhatatlan, hogy Brüsszelben továbbra is kettős mérce és ideológiai nyomásgyakorlás folyik, melyet a jogállamiság leple alatt alkalmaznak bizonyos országokkal szemben, csak azért, mert nemet mondanak a migrációra, a multikulturalizmusra, és mert más a véleményük a család társadalomban betöltött szerepéről.

A keresztény értékek ma is alappillérek, melyet jogunk és kötelességünk megvédeni.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Sokkal kevesebben halnak meg Magyarországon koronavírusban, mint az európai uniós átlag