Bejegyzés kép

Ingyen sör, ingyen pénz, egyszeri kiegészítés a nyugdíjasoknak, dolgozni pedig nem kell, jön a Kánaán- ígéri a DK legújabb üdvöskéje, Gyurcsány Ferencné.

Klára asszony, mint mondja, imád Gyurcsány Ferenc felesége lenni. Nos, ha ez így van, akkor jobb lenne, ha megmaradna ennél a   bizonyára nagyon kellemes pozíciónál, a politikát pedig hagyja azokra, akiknek valóban az ország boldogulása a legfontosabb, s nem az, hogy a saját zsebüket tömjék, s hazudjanak éjjel és nappal.

2002 után Gyurcsány és Gyurcsányné ismét megpróbálja munka nélküli pénzosztással palira venni az embereket.  Hátha ismét bejön, hátha sikerül elhitetni, hogy még a kerítés is kolbászból lesz, ha ismét ők kerülnek hatalomra.

Mi azonban nem felejtünk. Tudjuk, hogy Gyurcsányékat csak a hatalom érdekli. Ezért hazudnak és csalnak is, ha kell. Sehova nem vezető ígéretekkel hergelik az lakosságot a politikai haszonért cserébe.

Dobrev Klára az új Gyurcsány Ferenc. Hazudik reggel, délben és este. Állításait már a lengyel és a német sajtó is cáfolta, hogy hazai ámokfutásáról ne is beszéljünk.

Azt állította például a közösségi oldalán, hogy akár százezerrel kevesebb bért kaphatnak az egészségügyi dolgozók az új szolgálati jogviszonyuk után, amit néhány órával később az Országos Kórházi Főigazgatóság tételesen cáfol.

Majd miután maszk nélkül végig járta a fél Magyarországot, többeket megbetegítve, gyógyulása után folytatta vakcina ellenes kampányát.

A baloldal mindig ugyanabból a kottából játszik, a karmester évek óta változatlan, úgy hívják, hogy Gyurcsány Ferenc. Az első hegedűst azonban rendre lecserélik. Most Gyurcsánynén a sor, aki kommunista kádergyerekből lett Gyurcsány Ferenc harmadik felesége, majd politikus, végül miniszterelnök-jelölt.

Maradjon is csak jelölt, az ország vezetését pedig bízza olyanokra, akik nemcsupán bábok egy hatalommániás férj kezében

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Löffler Zita-éledezik a Virágfürdő, a tervek szerint június 12-én nyit a strand