Bejegyzés kép

A Soros-hálózat abban érdekeltek, hogy Magyarországot folyamatasosan a lehető legnegatívabb színben próbálják feltüntetni – fogalmazott Orbán Viktor a szokásos pénteki interjújában, a Kossuth Rádióban. Amerikai szakértők is írnak a módszerről, amelynek egyik eleme a nemzetközi lejáratókampány a tények szándékos félreértelmezésével, torzított bemutatásával, továbbá a megbélyegzés, ellenszenv keltése, a korrupció, diktatúra, homofób hívószavak személyhez kapcsolása – erről a témáról beszélgettek Földi László, volt hírszerzővel és Horváth József volt elhárítótiszttel a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Van egy olyan struktúra, amit most Soros György nevével tudunk azonosítani. Egy struktúra, amelyik igen hatékonyan képes Európa, Észak-Afrika, Közel-Kelet országaiba beavatkozni, és politikai és azon keresztül gazdasági érdekeket is érvényesíteni, adott esetben kormányokat buktatni, vagy hatalmon tartani, ha az érdekeik úgy diktálják – mondta Horváth József.


A teljes beszélgetést itt hallgathatja vissza.

 

Amit azonban ennyire egyértelműen nem látni, hogy volt egy Cseh miniszterelnök, akit nagyon érdekes módon lemondattak. Az, hogy ma ezt meg tudják valósítani az – Földi László véleménye szerint – a jelenlegi politikai hatalomban lévőknek a bűne.

„Ez egy politikai bűncselekmény, ami a társadalommal szemben hajtatik végre” – mondta Földi László, majd kiegészítette: „azért, mert ezek a módszerek legális, törvényesen nem szentesített módszerek”.

Horváth József kiemelte, hogy ha ezen hálózat tevékenységét egy idegen ország titkosszolgálata végezné, akkor a magyar elhárításnak azonnal, gondolkodás nélkül mozgásba kellene lendülnie, csak itt az a probléma, hogy akkor, amikor emberi jogi szervezetről, vagy kisebbségvédelmi szervezetekről beszélünk, akkor úgy tűnik az egyszerű szavazó számára, hogy ezek jót akarnak nekünk, ezek védik az emberek jogait, ezért ez egy megfelelő fedést biztosít a számukra.

A személyiségrombolással, karaktergyilkossággal a nemzetközi közvéleményt arra készíti elő, hogy a 2022-es választások során úgy érezzék, hogy itt egy olyan „ki-ki küzdelem” alakuljon ki Magyarországon, ami arról szól, hogy az európai értékek, az emberi jogok, a kisebbségi jogok, az LMBTQ jogok küzdenek a magyar maradisággal, a magyar homofóbiával, és ezt egy kiélezett küzdelemmé tegyék – magyarázta Horváth József.

Majd hozzátette: ennek első számú célpontja a magyar miniszterelnök lesz, és az elkövetkezendő 8-10 hónapban a tekintélyét, az emberek részéről a szimpátiát lerombolják, majd az ellenzéket úgy építik fel, mint aki egyfajta megmentőként, az Európába visszavezető erőként jelenik meg – magyarázta Horváth József.

A cikk a hirado.hu-n olvasható.

https://hirado.hu/belfold/cikk/2021/07/04/igy-avatkozik-be-a-soros-halozat-az-orszagok-belpolitikajaba

Következő
Megújulhat a Hotel Kardosfa