Bejegyzés kép

Csütörtök délután tartott sajtótájékoztatót a CÖF–CÖKA. A hat főszervező bejelentette: a koronavírus-járvány leküzdése után idén meg tudják tartani a Békemenetet, az utóbbi évek legnagyobb jobboldali vonulását, ahol rendre százezrek jelennek meg, hogy kiálljanak a jobboldali értékek mellett. Az idei Békemenetet október 23-án rendezik meg – írja a pestisracok.hu.

Csizmadia László, a CÖF elnöke kijelentette: nagy örömére szolgál, hogy újra meg lehet tartani a jobboldal legnagyobb, rendszeres vonulását.

A sajtótájékoztatón bejelentette:

Az idei Békemenet október 23-án, nemzeti ünnepünkön lesz megtartva.”

A Békemenet az összefogás jelképe – mondta Csizmadia László, majd hozzátette: 15 éves az őszödi beszéd, az azt követő tüntetéssorozat és az azt leverő rendőrterror a magyar történelem legsötétebb időszaka.

Európa hallgatott, mikor az emberekre támadtak, koncepciós eljárások miatt sok család ment tönkre, amiért Gyurcsány Ferenc a felelős, és ő most hatalomra készül. Emlékezni kell az áldozatokra, és emlékeztetni kell, hogy milyen időszak volt ez. Legyünk ott mindannyian a Békemeneten, soha nem látott sokasággal emlékezzünk a 2006-os eseményekre”

– mondta Csizmadia László.

A cikk a 888.hu-n olvasható.

https://888.hu/ketharmad/megvan-az-idei-bekemenet-datuma-4322160/

Következő
Orbán Viktor: Eljöttek azok az idők, amikor a magyarok többé nem féltek