Bejegyzés kép

Most már biztos: Márki-Zay Péter segítségével térne vissza a hatalomba Gyurcsány Ferenc.

Miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zayra, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött, arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk: adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek.

Teljesen mindegy, hogy milyen szereplő áll a baloldal színpadán. A valódi főszereplő, maga Gyurcsány Ferenc, az előválasztás pedig ismét világossá tette: Gyurcsány Ferenc irányít.

Egyértélmű, hogy paktumot kötöttek Márki-Zay Péterrel és a serpa szerepét, aki a hatalom csúcsára felviszi Gyurcsány Ferencet, ezúttal nem Medgyessy Péterre, hanem Márki-Zay Péterre osztották.

Gyurcsány pedig – keveset törődve az előválasztás eredményével – a közösségi oldalon máris azt hangoztatta, hogy a kormányfő személyéről győzelmük esetén az Országgyűlés legerősebb frakciója döntene. Ez alapján pedig szerinte egyértelműen a DK-é lenne a vezető szerep.

Ki kell mondanunk: Magyarország további erősödésével kapcsolatban a legnagyobb kockázat az, hogyha visszatér a múlt, ha Gyurcsány Ferenc és csapata újra hatalomba kerülne.

Márki-Zay Péternek pedig sem módjában, sem szándékában nem áll a gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát, ezért a petíciós aláírásgyűjtést folytatjuk, meg kell állítanunk őket! Stop Gyurcsány, Stop Márki-Zay!

Ne hagyjuk visszatérni a múltat! Stop Gyurcsány! Stop Márki-Zay!

A címlapfotó illusztráció.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Stop Gyurcsány! Stop Márki-Zay! címmel folytatódik a Fidesz aláírásgyűjtése