Bejegyzés kép
És ha visszatér, visszavisz oda, ahová egy porcikánt se kívánkozik – írta közösségi oldalán Orbán Viktor miniszterelnök utalva a szombati évértékelőn elmondott beszédére.

A miniszterelnök szombaton a Várkert Bazárban beszélt arról, hogy Gyurcsány Ferenc bejelentette, hogy készen állnak a visszatérésre, ezt a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc pénteki évértékelőjében fejtette ki.

„És ha visszatér, vissza is visz bennünket oda, ahol egyszer már jártunk, és ahová egyetlen porcikánk sem kívánkozik. Idézzük fel, milyen csalódást okozott a fővárosiaknak Budapest új baloldali vezetése. Kilenc ellenzékben töltött év után kaptak egy lehetőséget, hogy megmutassák, mit tudnak”

– mondta a miniszterelnök. Hozzátéve: „Ráadásul a kormány az ország erején felül fejleszti a fővárost. Mégis káosz, kosz, hajléktalanok és dugók, korrupció, inkompetens vezetők, nagyképűsködés és lustaság.

Gyurcsány emberei beültek a kasszába, Bajnai meg szép csendben működteti a jutalékos rendszert. És ehhez elég volt két év elfuserált baloldali kormányzás. Mindenki láthatja, ők hátra mennek, és nem előre.”

A kormányfő szombati beszédében kiemelte: 12 évig dolgozott az ország, hogy a baloldal bűneit jóvátegye. Mostanra megkezdődött a 25 év alattiak adómentessége, a családok kézhez vehetik az adó-visszatérítésüket és a 13. havi nyugdíjak is megérkeztek.

A cikk a hirado.hu-n olvasható.

https://hirado.hu/belfold/cikk/2022/02/14/orban-viktor-gyurcsany-keszen-all-a-visszateresre

 

Következő
Orbán Viktor: A Gyurcsány-korszak akar visszatérni