Bejegyzés kép

Az Európai Bizottság eddig tagadta, hogy az lenne a problémája a gyermekvédelmi törvénnyel, hogy az megtiltja mindennemű szexuális propaganda terjesztését, így az LMBTQ-szervezetek és aktivisták tevékenységét a magyar óvodákban és iskolákban.

A Bizottság legutóbbi hivatalos felszólításában azonban egyértelművé teszi, hogy az a baja a köznevelési törvény módosításával, hogy nem engedjük be köznevelési intézményeinkbe az LMBTQ-lobbit.

Azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Nálunk nem lehet beengedni az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba.

Az EU legkülönfélébb intézményei már évek óta kifejezett élharcosai a kiskorúak mentális átprogramozásának. A testület számtalan dokumentumban deklarálta már, hogyan kell promotálni az LMBTQ-t a köznevelési intézményekben.

Így aztán egyértelmű, hogy nem pénzügyi okok miatt csúszik a magyar helyreállási alap elfogadása, hanem azért, mert Brüsszelnek nem tetszik a nemrég megszavazott magyar gyermekvédelmi törvény, és ezt a két témát összekapcsolják, noha semmi közük sincs egymáshoz. A magyar helyreállítási csomaggal semmilyen gazdasági, szakmai problémájuk nem volt az uniós intézményeknek, viszont erőteljes nyomást helyeztek Magyarországra, hogy engedjük be az LMBTQ-aktivistákat a magyar iskolákba és óvodákba.

Mi viszont határozottan elutasítjuk, hogy az EB vagy bármilyen más európai testület írja elő, hogy Magyarországon ki hogyan éljen, hogyan gondolkodjon és a magyar szülők hogyan neveljék a gyermeküket.

Az Unió ne akarjon beleszólni abba, hogyan nevelik a magyar szülők a gyermekeiket Magyarországon!

Brüsszelben semmibe veszik az Alapjogi Chartát, amely kimondja, hogy nemzeti hatáskörben van a gyermekek nevelése.

A magyar embereknek járó pénzeket pedig nem lehet ideológiai feltételekhez kötni. Ezt egyértelműen kimondta az állam és kormányfők múlt decemberi megállapodása is. Jó lenne, Brüsszelben tisztában lennének ezzel.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

 

Következő
Varga Judit: Hazánkban a titkosszolgálati tevékenység elválik a politikától