Bejegyzés kép

Szeptember 1-től Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel petíciós kampányt, aláírásgyűjtést indítunk, amelynek célja, emlékeztetni a választópolgárokat arra, hogy mit tett az országgal kormányzása alatt Gyurcsány Ferenc.

Az ország minden választókerületében, a forgalmas pontokon október 23-áig gyűjtjük az aláírásokat a Fidesz aktivistákkal.

Fontos, hogy minden magyart emlékeztessünk arra, hogyan vezették az országot azok a baloldali szereplők, akik most vissza akarnak térni a hatalomba.

2002 és 2010 között a baloldal már megmutatta, hogyan kormányoz, és nem volt benne köszönet. Vég nélkül emelték az adókat és a rezsiköltségeket, megszüntették a családtámogatásokat, elvették a 13. havi nyugdíjat és egy havi bért a közszolgálatban dolgozóktól, fizetőssé akarták tenni az egészségügyet.

Gyurcsány Ferenc a kongresszusi beszédével maga bizonyította be, hogy van létjogosultsága a petíciónak. Ismét egyértelművé tette: ő a főnök a baloldalon, ő gyakorolja a kontrollt a Gyurcsány-show szereplői – Jakab Péter, Karácsony Gergely, Dobrev Klára és a többiek – felett, függetlenül attól, hogy ki milyen pártot képvisel.

Aki nem akarja, hogy Gyurcsányék újra hazudjanak reggel, éjjel és este, azt arra kérjük, írja alá a petíciónkat!

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Kocsis Máté: a Fidesz petíciója erős üzenet lesz a baloldalnak