Bejegyzés kép

Azok kívánkoznak most vissza a hatalomba, akiknek kormányzása 2002 és 2010 között kudarcokkal volt tele – írta a pénzügyminiszter közösségi oldalára feltöltött videója mellé.

Varga Mihály a videóban a következő országgyűlési választások tétjéről beszélt, hogy mit kell összerendezni a választók fejében ahhoz, hogy megfelelő és tudatos döntést tudjunk hozni.

 

Ezen felül olyan információkat is megosztott, ami „az embereket talán elgondolkoztatja, gazdasági teljesítmény, munkanélküliség alakulása, a várható gazdasági növekedés idén és jövőre” – fogalmazott.

Siófok, a Balaton tulajdonképpen mit is jelent a gazdaságban vagy mit jelent a kormány számára. Tulajdonképpen az idei turisztikai szezont Magyarországon a Balaton mentette meg. Ebben pedig nagy szerep volt az ottani vállalkozóknak, munkavállalóknak – emelte ki a pénzügyminiszter.

Majd hozzátette, hogy

a múlt visszatérése az, ami beköszönthet a következő évi választáson. Azok kívánkoznak vissza a hatalomba, akiktől egyszer már ezt a magyar nép egy demokratikus választáson 2010-ben elvette.

Lett volna arra lehetőségük, hogy bebizonyítsák, hogy képesek arra, hogy jól kormányozzanak, de ez a kormányzás 2002 és 2010 között kudarcokkal volt tele” – hangsúlyozta Varga Mihály.

Következő
Elkezdődhet a mosdósi kórház megújítása