Bejegyzés kép
Aki negatív szövegösszefüggésben, farizeus módon minősítget, az ne csodálkozzon a következményeken. Ennyi.

Undorító álszentséggel kérdezi most a baloldal: miért mondjuk rájuk, csúnya jobboldali politikusok, újságírók, hogy ők oltásellenesek? Hát egyszerűen azért, mert oltásellenesek. A kínai vakcina ugyanis: oltás. Az orosz vakcina: oltás. Így aki a keleti vakcinák ellen hergeli a magyar társadalmat, az bizony oltásellenes. Nincs ezen mit szépíteni.

A baloldal természetesen szeretné már megint eltörölni a múltat – ebben elég nagy történelmi tapasztalata van a bolsevikoknak –, s valami új múltat kitalálni, új mesét dünnyögni. De ma ez sokkal kevésbé lehet sikeres, mint egykor Lenin, Sztálin vagy Rákosi idejében. Az internet nem felejt, minden mondatuk, minden hazugságuk visszakereshető. Hogy például mit hörögtek, amikor kiderült, a magyar kormány az oroszoktól és a kínaiaktól is rendelt ellenszert, amikor a magyar hatóságok engedélyezték ezek felhasználását, hogy sikoltoztak örömükben, amikor valamelyik uniós tökfej kritizálta ezért hazánkat és sorolhatnánk.

Mindent elmond róluk, hogy még ma sem vonták vissza azon parlamenti javaslataikat, amelyek egyenesen megtiltanák az orosz és a kínai oltóanyag használatát. Ezen irományokat pedig majd az összes ellenzéki képviselő aláírta. Némi zavarodottság is tetten érhető közöttük, ugyanis egyesek már kifarolnának ebből az orosz, kínai oltásellenes őrületből, nyilván ők is jól látják, hogy megrendelhetnek bármilyen közvélemény-kutatást, attól még a közvélemény nem lesz mellettük. Szóval a baloldal ezt (is) el… szúrta, csak úgy látszik, nem mindenkinek szóltak odaföntről, hogy most más nótát kell fújni.

Ámbár ne vitassuk el a lehetőségét annak sem, hogy ezek maguktól hülyék. A baloldali Legyen Ön is hülye! verseny győztese a DK-s vegyészek között a legjobb kvízmester lett, aki egészen nyíltan bevallotta: ők igenis keleti­vakcina-ellenesek.

Én megértem a baloldal kétségbeesett félelmét, mert nem jött be a haditervük, s ahogy majd egyre javul a helyzet, egyre kétségbeesettebbek és riadtak lesznek. Most hárommillió átoltottnál tartunk, nemsokára, akár két-három héten belül meglehet a négymillió is, aztán nyár elejére öt-hat millió, s fellélegezhet nagyjából az ország. Ez pedig totális kudarc lesz a baloldalnak, már előre félek, akkor vajon milyen bődületes baromságot találnak majd ki a nagyeszű kampánygurujaik.

Most, hogy magukat már kéjjel oltatják közülük egyesek az orosz vakcinával is, az a legújabb fantazmagó­riájuk, hogy törölje el a kormány a regisztrációt, s szervezzen a stadionokba focimeccs helyett tömeges oltást. Aha, ha valamelyikük azt is elmagyarázná, hogy technikailag hogyan lehetne ezt megoldani, ráadásul még mindig nincs elegendő vakcina… Mindegy is, bolond lyukból bolond szél fúj, de nyilván ők sem mondják komolyan, a lényeg, hogy mindent másképp kellene csinálni, mint ahogyan a kormány csinálja.

Szóval lesz még itt hergelés, hőbörgés, halálkampány unásig, a show megy tovább, mindig új műsor a régi bohócokkal. Rendkívül szánalmas és unalmas már ez az egész cirkusz. Csak sajnos annak már nem az, akit sikeresen lebeszéltek bármelyik keleti vakcináról, s megölte a vírus. Erről egyszer majd még számot kell adniuk. Addig is az egyetlen tisztességes hang az lenne Gyurcsány–Jakab–Fekete-Győr elvtársaktól, hogy: bocsánat.

A címlapfotó ilusztráció.

A cikk a hirtv.hu-n olvasható.

https://hirtv.hu/ahirtvhirei/a-baloldal-fel-2520041?

 

Következő
Orbán Viktor: Hamarosan többen lesznek védettek, mint akik nem azok