Bejegyzés kép

Tíz, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel a héten Nagykerekinél. Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az illegális határátlépéssel próbálkozók száma határainknál. Az illegális bevándorlás súlyos fenyegetés, a magyar baloldal szerint azonban csak „álprobléma”.

A bevándorlók kötelező át- és betelepítési kvótája elfogadhatatlan brüsszeli diktátum, a magyar baloldal szerint viszont „nincs is ezzel semmi baj”.

Az Európai Bíróság a közelmúltban ítéletével arra kötelezte Magyarországot, hogy ellentétben az Alaptörvény szabályaival engedje be azokat a migránsokat, akiket eddig a kerítés és a magyar határőrök feltartóztattak.

Brüsszel szerint ma az európaiaknak nincs joguk eldönteni, kivel kívánnak egy hazában élni, még akkor sem, ha a tömeges bevándorlás a hagyományos közösségek felbomlásához vezet. Alapjogi értelemben tehát ma az európaiaknak nincs joguk hazájukhoz, nyelvükhöz, kultúrájukhoz, családjukhoz és Istenükhöz.

Az Európai Bizottság legújabb migrációt támogató nyilatkozatában olyanokat írnak például, hogy „a bevándorlás terjeszti a tudást, hozzájárul a növekedéshez, az innovációhoz és a társadalmi dinamizmushoz.

Szerintük a migráció pozitív dolog, ezért legálissá kell tenni. Szerintünk viszont minden ilyen dokumentum, vagy nyilatkozat újabb meghívólevél a migránsoknak.

Gyurcsány Feri embere a napokban azt mondta, hogy közös programjuk szerint migránsok tíz- és százezreit engednék be Magyarországra, de erről az elképzelésükről csak külföldön fognak mesélni, ugyanis a magyar emberek elsöprő többsége elutasítja a bevándorlást, ezért előttük muszáj hallgatniuk, azaz hazudnak és hazudni is fognak a magyaroknak.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

 

 

Következő
Orbán Viktor: Haza csak ott van, hol jog is van