Bejegyzés kép

A magyar baloldal és most már Brüsszel is napról napra felelőtlenebb nyilatkozatokat és javaslatokat tesz az ukrajnai háborús helyzettel kapcsolatban.

A baloldal nyilatkozataiból kiderül, hogy katonát és fegyvert küldenének Ukrajnába, belesodornák Magyarországot a háborúba. A baloldalra nem lehet számítani, ha Magyarország biztonsága a tét. A baloldal nem békét, hanem háborút hozna.

Nekünk azonban Magyarország biztonsága az első, ezért nem fogjuk engedni, hogy bárki belesodorjon bennünket ebbe a háborúba.

A háború és az emelkedő energiaárak miatt viszont egész Európában emelkedik az infláció. Az a baloldal prédikál most az áremelkedésről, amely eddig sem támogatott semmilyen, a magyar lakosságot védő árstopot, amely el akarja törölni a rezsicsökkentést és el akarja zárni a magyarok előtt a gázcsapokat, és amely háborúba sodorná az országot. A baloldal háborúpártisága az, amely veszélyezteti a magyarok biztonságát és megélhetését.

Mi azonban megvédjük a családokat az áremelkedés hatásaitól.

Az infláció csökkentése érdekében döntöttünk a benzinárstop, az élelmiszerárstop, a kamatstop és a rezsicsökkentés fenntartásáról. Ezek az intézkedések több százalékponttal csökkentik az inflációt.

Az áremelkedéssel szemben segítséget jelent, hogy jelentős összegeket fordítunk a családok megerősítésére: a családi adóvisszatérítéssel, a 25 év alattiak adómentességével, a béremelésekkel és a 13. havi nyugdíj visszaépítésével több ezer milliárd forint marad az embereknél. Ne hagyjuk, hogy mindez most veszélybe kerüljön!

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

 

 

Következő
Megújult a mosdósi templom