Bejegyzés kép

Hazafias kötelezettségem, hogy az uniós pénzek ne érkezzenek meg, aminek minden áron eleget fogok tenni- mondta Molnár Csaba, a Gyurcsány-párt EP-képviselője.

A kormányt okolta és büszkén vállalta Molnár Csaba, hogy a Demokratikus Koalíció azon dolgozik Brüsszelben, hogy hazánk ne kapja meg a neki járó EU-s forrásokat. Mindezt maga Gyurcsány Ferenc is megerősítette egy rádióinterjúban.

A magyar politikában tevékenykedő dollárbaloldali politikusok minden energiájukkal azon dolgoznak, hogy a magyarok ne juthassanak hozzá a jog szerint nekünk járó európai uniós forrásokhoz.

A dollárbaloldal évek óta dolgozik a saját hazája ellen, azzal a különbséggel, hogy ezt korábban tagadták, míg ma már nyíltan vállalják.

A magyar dollárbaloldal azért dolgozik, hogy Magyarország ne jusson hozzá azokhoz a forrásokhoz, amely által 138 ezer magyar pedagógus bérét lehetne emelni, amivel sok százezer magyar kis- és középvállalkozás gazdasági tevékenységét elő lehetne segíteni, továbbá olyan energiaberuházásokat lehetne végrehajtani, amelyek megerősítenék az energiaszuverenitást, a rezsicsökkentést.

S miközben a baloldali politikusok hazaárulóként Brüsszelben a magyarok, köztük a pedagógusok ellen dolgoznak, nem szégyellnek a pedagógusokkal együtt tüntetni.

A pedagógustüntetésekhez ugyanis az elmúlt időszakban rendszeresen csatlakoznak azok a baloldali politikusok, akik minden erejükkel a hazánknak járó uniós források érkezése ellen dolgoznak, amelyekből épp a tanárok bérét emelnék.

Álságos és kétszínű politikát folytat a dollárbaloldal, amelynek sohasem Magyarország, csak a hatalom volt a fontos.

Fotó: FB- Alapjogokért Központ

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Kerítést építene az Európai Néppárt elnöke