Bejegyzés kép

Magyarország a békében érdekelt, a béke oldalán áll – mondta Kaposváron Orbán Balázs. A parlamenti és stratégiai államtitkár, miniszterhelyettes az orosz-ukrán háború kapcsán arról beszélt, hogy nyílt háborús konfliktus zajlik hazánktól keletre és ebből a konfliktusból Magyarországnak ki kell maradni.

– A mi politikai közösségünk, a konzervatív oldal már bizonyított, hogy mi a magyar emberek oldalán állunk, míg a baloldal felelőtlen nyilatkozatai háborús konfliktusba sodornák az országot – fogalmazott  a politikus.

A keddi sajtótájékoztatón Szita Károly, Kaposvár polgármestere arról beszélt, hogy az elmúlt 12 év a békés gyarapodás időszaka volt és 2022. április 3-a után is ezt szeretnék folytatni.

3000 új munkahely létesült, és soha nem dolgoztak még annyian Kaposváron, mint most. A bérek tekintetében azonban előre kell lépni, azt szeretnénk, ha azok olyanok lennének, mint az elvárások – mondta Kaposvár polgármestere, aki hangsúlyozta: Kaposvár ma az egyik legolcsóbb rezsit és közszolgáltatási díjakat fizető város, és ezt szeretné, ha ez így is maradna.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és belső tér

Gelencsér Attila, Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy az orvosok bére ötszörösére, a szociális szférában dolgozóké három és félszeresére nőtt a bal oldali kormányzáshoz képest. Jelentősen nőttek a reálbérek, negyedére csökkent a munkanélküliek száma és duplájára emelkedtek a nyugdíjak.

Következő
Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból