Bejegyzés kép

A település vásárolt tizenöt millió forint értékben egy 50 lóerős traktort, amelyhez pótkocsi és fűkasza is tartozik. A temetőnél zúzott kőút és vadkerítés épült a falu lakóinak kérésére. Az önkormányzati hivatal, a közösségi ház energetikai korszerűsítésen, valamint külső és belső felújításon esett át.

A Magyar utca új burkolattal lett ellátva. Pohner Attila polgármester elmondta: a támogatások segítségével Sántos érzékelhető fejlődésen ment keresztül az elmúlt időszakban.

A szerdai átadási ünnepségen Gelencsér Attila, a térség országgyűlési képviselője kiemelte: a sántosiak tele vannak tervekkel, álmokkal és azon dolgoznak együtt, hogy a vidéki élet minőségét javítsák, újra divat legyen a falvakban élni. – A Magyar Falu Program és Top-os források segítségével 105 millió forint értékű beruházást adtunk át – mondta el Gelencsér Attila. Hozzátette: a jövőben szeretnék az Új utcát leaszfaltozni, a Várhegyi utcát felújítani, modernizálni a sportöltözőket, két játszóteret kialakítani és rendezni a belvizet az egész településen.

A cikk a sonline.hu-n olvasható.

https://www.sonline.hu/helyi-kozelet/2022/03/a-magyar-falu-programbol-gyarapodott-santos

Következő
Magyarország nem sodródhat bele a háborúba!