Bejegyzés kép

Az április 3-ai választás arról szól, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon akar visszatérni. Gyurcsány be is jelentette, hogy készen állnak a visszatérésre.

Kevesebb, mint 50 nap múlva egyértelműen arról kell majd dönteni, hogy megyünk-e továbbra is előre, vagy visszatér az a kudarcos múlt, amelyre 2010-ben nagy többséggel együtt már nemet mondtunk.

Mi, a  Fidesz-KDNP gyűjtöttük össze elsőként mind a 106 egyéni választókörzetben az induláshoz szükséges aláírásokat. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy megállnánk, mivel nagyon sokan szeretnék aláírásukkal is kifejezni, nem szeretnék, hogy a kudarcos múlt visszatérjen.

A mi képviselőjelöltjeink három dologban mindannyian nagyon hasonlítanak egymásra. Egyrészt elkötelezettek vagyunk a térségük iránt, másrészt nem ismerünk lehetetlent, amikor a helyi fejlesztési tervekről van szó, harmadrészt pedig természetesen nemzeti gondolkodásúak vagyunk, nekünk Magyarország az első.

Látjuk, hogy a Soros-hálózat működésbe lépett, aktívan támadják Magyarországot Brüsszellel karöltve.

Ennek az az oka, hogy mi pontosan az ellentétét képviseljük, mint amit ők. Ők nyílt társadalomról és európai egyesült államokról beszélnek, mi pedig nemzetek Európájáról.

Ők arról beszélnek, hogy a migráció egy jó dolog, mi azt mondjuk, hogy a migráció egy veszélyes dolog. Ők a család fogalmát relativizálnák, kiszélesítenék, mi pedig meg akarjuk védeni a hagyományos családmodellt.

Számukra azért vagyunk nagyon veszélyesek, mert ez a nemzeti alapokon álló politika, amely kormányozhatott az elmúlt 12 évben sikeres tudott lenni.

Magyarországon a választásokat nem külföldi kormányok, nem brüsszeliták, nem is a Soros-hálózat aktivistái fogják eldönteni, hanem a magyar emberek.

Nekünk semmi más dolgunk nincsen, minthogy összegezzük számukra az elmúlt 12 év eredményeit, és arra kérjünk mindenki, hogy hasonlítsák ezt össze a 2010 előtti kormányzati teljesítménnyel. A számok magukért beszélnek.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Csaknem kétmillió szülő kapott összesen 600 milliárd forintot: „A családi adó-visszatérítésből lehet egy nagyon szuper konyhám”