Bejegyzés kép

Egy balos portál összesítette, hogy hány baloldali országgyűlési képviselő van már beoltva, így derült ki, hogy az MSZP-frakció harmada már megkapta az oltást.

Ezzel nincs is semmi baj, ha nem a regisztrációt megkerülve kaptak vakcinát, mint a gyöngyösi polgármester.

A cikk állítása szerint azonban az egyik baloldali politikus a kínai vakcinát kapta meg. Érdekes, hogy miután mindenkit le akartak beszélni a kínai vakcináról, éppen ezt adatta be magának.

Elképesztő, amit a baloldal művel. Kampányolnak az oltás ellen, lebeszélik az időseket az oltásról, támadják a vakcinabeszerzéseket, közben pedig akár titokban is, oltakoznak.

A baloldal volt az, aki Gyurcsány Ferenc vezetésével oltásellenes kampányt indított. A baloldali önkormányzatok azt kérték, hogy az ő területükre ne küldjön a kormány orosz vagy kínai vakcinát.

A baloldalt terheli a felelősség minden olyan idős ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról és így nem szerzett időben védettséget.

Ha Gyurcsányékon múlt volna, fele ennyi ember lenne beoltva mára.

Gyurcsány Ferenc azért csinálta az oltásellenes kampányt, azért uszított mindenkit a regisztráció ellen, és azért indított még petíciót is a vakcinák betiltásáért, hogy minél több embert elbizonytalanítson, hogy a védekezéssel kapcsolatos közbeszéd megosztott legyen.  Gyurcsány Ferenc egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az szerintük politikai előny

Gyurcsány Ferecné pedig inkább azzal törődjön, hogy mindig viseljen maszkot! Ne fertőzzön meg másokat, ahogy azt legutóbbi kampánykörútján tette.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Átlépte a kétmilliót a beoltottak száma Magyarországon