Bejegyzés kép
Közel kétszer annyi migráns próbált meg idén januárban hazánk területére bejutni, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában – derül ki a Police.hu honlapján közölt illegális migráció alakulásával kapcsolatos adatokból.

A Police.hu honlapján található beszámolók alapján a hirado.hu összehasonlította az illegális migráció alakulásának számait a 2022. januári és a 2021. januári időszakra vonatkozóan. Ahogyan az a grafikonon is látható a tavalyi évhez képest idén közel kétszer annyi illegális migráns próbált meg hazánk területére bejutni.

A rendőrség heti bontásban közli az illegális migráció alakulásának adatait. Míg 2021 januárjában összesen 6485 illegális migránssal szemben intézkedtek a magyar rendvédelmi szervek, úgy az idei év ugyanezen időszakában ez a szám már közel kétszeresére, 11 248-ra nőtt.

Ahogy arról a hirado.hu több cikkében is beszámolt, egyre nő a magyar határt érő migrációs nyomás, és ezzel együtt virágzik az embercsempészet is, akik egyre durvább módszerekhez folyamodnak, hogy átsegítsék a határon az illegális migránsokat.

A cikk a hirado.hu-n olvasható.

https://hirado.hu/belfold/cikk/2022/02/07/csaknem-dupla-akkora-a-migracios-nyomas-a-hataron-mint-tavaly-ilyenkor

Következő
Gelencsér Attila: Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj és a családi adóvisszatérítés