Bejegyzés kép

Hatalmas tétje van az európai parlamenti választásnak. Ha meg akarjuk őrizni Magyarország szabadságát és szuverenitását, Brüsszelben változás kell!

Az eddigi legkeményebb európai parlamenti ciklus elé nézünk, minden korábbinál durvább támadásokkal szemben kell majd megvédeniük Magyarország szuverenitását.

Itt az ideje, hogy a brüsszeli bürokraták megértsék: mi nem kérünk a háborúból, nem engedjük be a migránsokat, és nem adjuk oda a gyermekeinket a genderaktivistáknak.

Ebben a küzdelemben pedig a magyar polgárok csak ránk, a Fidesz-KDNP képviselőire számíthatnak.

Ehhez, a közös szabadságunkért folytatott küzdelemhez kellett megtalálni a győztes csapatösszeállítást, a régi és új harcosokat.

Listánk, a Fidesz-KDNP 2024-es európai parlamenti listája a polgári, nemzeti, kereszténydemokrata tábor erejét mutatja. Politikai közösségünk a legsikeresebb és legerősebb Európában, a sikereket pedig nem ajándékba kaptuk, hanem megdolgoztunk érte.

A választásokra még erősebb és még hatékonyabb, a magyar nemzeti érdekképviseletet és a magyar szuverenitás megvédését még keményebb harcokban sikerre vivő csapatot állítottunk össze.

Új jelöltként szerepel a listán mások mellett Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnöke és Szekeres Pál olimpiai bronzérmes vívó, háromszoros paralimpiai bajnok.

Brüsszel méregzöld ideológiai nyomásgyakorlása ellen Nyugat-Európa-szerte fellázadtak a gazdák, a következő évek egyik legfontosabb kérdése a gazdatársadalom érdekeinek eredményes képviselete lesz. Ezért fontos, hogy a magyar gazdák képviselete markánsan megjelenik a listán, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnökének személyében.

Megtisztelő, hogy Szekeres Pál olimpiai bronzérmes vívó, háromszoros paralimpiai bajnok, paravívó világ- és Európa bajnok is tagja a csapatunknak.

Kósa Ádám jelenlegi EP-képviselő pedig a Siketek Nemzetközi Sportbizottságának elnökeként az egyik legfontosabb nemzetközi sportdiplomáciai tisztséget betöltő magyar sportvezetőként dolgozik a jövőben.

Csapatunk alkalmas arra, hogy aktívan közreműködjön az EP-n belül remélt és várható jobboldali fordulatban.

Hajrá Fidesz-KDNP!

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Ránk rúgta az ajtót a zöldenergia