Bejegyzés kép

A verseny rendkívül látványos, a kerékpárosok akár a 80 kilométeres óránkénti sebességet is elérhetik a küzdelem során. Éppen ezért kiemelten fontos a biztonságos versenykörülmények biztosítása.

Kaposvár több pontján is útlezárásokra, forgalomelterelésekre kell majd számítani május 12-én, a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny első napjának befutójakor. A verseny rendkívül látványos, a kerékpárosok akár 80 kilométeres óránkénti sebességet is elérik a küzdelem során. Éppen ezért kiemelten fontos a biztonságos versenykörülmények biztosítása a számukra.

A célegyenes a Vásártéri úton lesz, ahol már a versenyt megelőző napon is lesznek korlátozások, ezek elsősorban a Bereczk Sándor utca és a Vár utca közötti szakaszt érintik majd. A verseny napján a Vásártéri út teljes egészében le lesz zárva. A versenyzők a Jutai út felől érkeznek majd be a városba, melyet követően egy nagy kört tesznek meg a városban a célegyenes előtt. Ezen a körön a Jutai úton és a Vásártéri úton kívül érintik még az Áchim András, a Baross Gábor, a Hársfa, Guba Sándor utcákat és a 61-es főutat. A legtöbb lezárás csupán rövid ideig fog tartani, amíg a kerékpárosok el nem haladnak az adott szakaszon.

Természetesen a verseny szervezői a helyi rendőrséggel, önkéntesekkel, a helyi tömegközlekedési vállalattal és az önkormányzattal együttműködve minden egyes, a közlekedést érintő hosszabb és rövidebb távú intézkedést egyeztetnek és kitábláznak. A lezárások idejére a közlekedőt türelmét és megértését kérjük, valamint azt, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek az érintett szakaszokon!

Következő
Az ellenzék kommunikációja már rég túllépte a társadalmi normákat