Bejegyzés kép

Fejezze be a halálkampányt   baloldal, és ne használják eszközként ehhez a vendéglátósokat.

Felháborító, hogy a vendéglátósokat jogszabályellenesen kinyitásra biztató szervezkedés mögött a Gyurcsány-lista egyik embere áll. Lebuktak, mert kiderült, hogy igazából nem civilek, hanem baloldali politikai aktivisták, és a Facebook-csoportot is ők indították.

Gyurcsány-koalíció eszközként használja az a nehéz helyzetbe került vendéglátósokat csak azért, hogy a kormányt támadja. A baloldal eddig is ezt csinálta, nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdött. Most is felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak.

A baloldal politikai érdekei miatt veszélybe sodorja az emberek egészségét és az eddig elért eredményeket.  Azért csinálják ezt, mert úgy gondolják, hogy minél tovább tart a járvány, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

Mind eközben több tízezren írták már alá azt a petíciót, melyet a baloldal halálkampánya miatt indított Bayer Zsolt. A petíció apropóját a balliberális Political Capital elemzőintézet vezetőjének kijelentése adta, aki azt nyilatkozta a Politico című brüsszeli hírportálnak, hogy „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

A Korózs-féle kamuvideó és a meghamisított halálozási statisztikák után a baloldalon most már azt is nyíltan kimondják, hogy attól várnak politikai hasznot, ha elveszik az emberek kedvét a koronavírus elleni vakcinától.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Munkavállalók millióinak segített a kormány