Bejegyzés kép

A brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt.

Eközben itthon egy tanár, egy negyvenéves LMBTQ-aktivista azzal dicsekedett, hogy egy 15 éves kiskorúval van kapcsolata, és ezt senki ne merészelje számon kérni rajta, mert őt a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ védi, így perelni fog, ha sérelem éri.

Az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt védjük a gyermekvédelmi törvényünket, melyet most ismét megtámadtak.

A harc tehát folytatódik, és  mi nem adjuk fel. Amíg akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a meg akarják semmisíteni a törvényünket, küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért.

Az sem rettent el bennünket, hogy Belgium és Luxemburg az Európai Bizottság oldalán csatlakozik a brüsszeli testület által tavaly decemberben az Európai Unió Bíróságához benyújtott kötelezettégszegés megállapítása iránti keresethez a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

Az Európai Bizottság Magyarország ellen indított keresetében a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépést biztosító jogszabályt, valamint azokat a tilalmakat és korlátozásokat kifogásolja, amelyek egyes törvénymódosításokban a gyermekek védelme érdekében a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésre, a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére és/vagy megjelenítésére vonatkoznak a magyar kormány álláspontja szerint.

Mi hiszünk az igazunkban, gyermekeink védelme pedig az egyik legfontosabb dolgunk.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Elismerés és tisztelet a magyar mentőalakulatoknak