Bejegyzés kép

Miközben itthon és külföldön sokan szándékosan félreértelmezik a pedofilellenes törvényt, van olyan az érintett, aki egyetért vele.

Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler állt Magyarország pártjára a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán.

Észak-Rajna-Vesztfália egyik AfD-s képviselője arról beszélt a tartományi parlamentben, hogy nagyon örül annak, hogy Magyarország a szülőkre bízza a gyermekek nevelését.

Másokkal ellentétben én elolvastam a magyar pedofiltörvény fordítását, és abban nem találtam semmi homofób dolgot- mondta a képviselő, aki mélységesen egyetért a magyarországi szabályozással.

Ugyanakkor hazánk megszégyenítése érdekében határozatot készül elfogadni Brüsszel, amelyben a magyar gyermekvédelmi törvény eltörlésére törekednek.

Szerdán, az Európai Parlament utolsó plenáris ülésén nem egy demokratikus parlamenti vitára kerül majd sor, hanem a brüsszeli bürokraták ideológiai törvényszéke tart majd ülést.

A helyzet világos, a magyar baloldal képviselői vagy kiállnak a magyar gyermekvédelmi törvény mellett és megvédik a gyerekek és a szülők jogait, vagy újra a hazánkra támadó erők oldalát választják. Sajnos, borítékolni merném, hogy miként fognak szavazni…

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a történelminek mondott ügy főtárgyalója az a baloldali Cyrus Engerer, aki csak azért lehetett képviselő, mert hazájában, Máltán az EP-választások előtt engedélyezték, hogy elítélt bűnözők is szavazhassanak.

A máltai aktivista azért került bíróság elé, mert szakításuk után letöltötte volt párja gépéről annak szexképeit, hogy aztán hosszú heteken keresztül bombázza velük ismerőseit, kollégáit és üzletfeleit.

Egy bosszúpornó miatt elítélt bűnöző koordinálja tehát az EP-ben a magyar gyermekvédelmi törvény elleni brüsszeli támadást, miközben Magyarország kormánya többször is megvédte a jogszabályt, leszögezve, hogy annak célja a gyermekek és a szülők jogainak védelme.

Ma Magyarországon az állam nemcsak garantálja, hanem aktívan védelmezi is a homoszexuálisok jogait, hiszen az egyéni szabadság az egyik legfőbb érték.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Orbán: Veszélyes idők jönnek