Bejegyzés kép
Másodikok vagyunk az átoltottság terén az EU huszonhét tagállama közt, és a járvány okozta válság ellenére sikeresen visszaszorítottuk a munkanélküliséget is – írta Kubatov Gábor közösségi oldalán. A Fidesz pártigazgatója szerint azonban nem szabad hátradőlnünk; a cél még most is az, hogy a kormány több munkahelyet teremtsen, mint amennyit a vírus elpusztított.

A biztonság kedvéért tisztázzuk: egy munkanélküli magyar ember is pont eggyel több a kelleténél, így még van min dolgoznunk, nem dőlhetünk hátra

– kezdte bejegyzését Kubatov Gábor vasárnap. A Fidesz pártigazgatója közösségi oldalán ugyanakkor leszögezte: az viszont jól látszik a számokból, hogy Magyarországon a járvány elleni védekezés mindkét frontján jól teljesítettünk.

Másodikok vagyunk az átoltottság terén az EU 27 tagállama közt, és a járvány okozta válság ellenére sikeresen visszaszorítottuk a munkanélküliséget is. Az Eurostat felmérése alapján az elmúlt fél évben a magyar munkanélküliség jóval az uniós átlag alatt volt, és 2021 januárja és márciusa közt további egy százalékponttal sikerült csökkenteni. A cél, hogy több munkahelyet teremtsünk, mint amennyit a vírus elpusztít, mert hisszük: ha munka van, minden van!

– írta bejegyzésében a pártigazgató.

Forrás: Mandiner, Facebook; Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

A cikk a pestisracok.hu-n olvasható.

https://pestisracok.hu/kubatov-gabor-az-elmult-fel-evben-a-magyar-munkanelkuliseg-joval-az-unios-atlag-alatt-volt/

Következő
Orbán: Ez a gesztus idegen a magyar kultúrától