Bejegyzés kép

„Orbán Viktor ‘visszafogottan katolikus’ kihívója valójában egy LMBT-párti globalista báb, akárcsak Biden” -írta a napokban Life Site News angol nyelvű portál.

A cikk szerzője Márki- Zay nyilatkozatából vonta le ezt a következtetést, miután a magyar politikus úgy fogalmazott, hogy „A világi állam híve vagyok, ahol mindenkinek azonos jogai vannak.”

Márki-Zay éppúgy jámbor katolikusnak vallja magát, mint Joe Biden, és ugyanúgy nyilvánosan támogatja a homoszexuálisok házasságát és az abortuszt. S nemcsupán ez az egyetlen ellentmondás abban, amit beszél és tesz.

A migrációt is úgy támogatja, hogy közben tagadja.

Márki-Zay Péter egy másik interjúban beismerte, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra. Főnökéhez, Gyurcsányhoz hasonlóan persze próbálja letagadni még a bevándorlásnak a tényét is, de az elszólásaiból kiderül, hogy valójában beengedné a migránsokat.

Márki-Zay folyamatosan mentegeti Soros Györgyöt is, tagadva azt a nyilvánvaló tényt, hogy az amerikai milliárdos és szervezetei migránsokat akarnak betelepíteni Magyarországra.

A 2015-ben kezdődött migrációs válságelső szakaszában pedig hozzávetőlegesen 400 ezer migráns érkezett Magyarországra, akiket aktívan segítettek Soros hazai baloldali szervezetei.

Az is tény, hogy 2019-ben Márki-Zay Péter azért utazott az Egyesült Államokba, hogy a Soros által támogatott civil szervezetekkel közösen lépjen fel a külügyminisztériumban azért, hogy az segítséget nyújtson Orbán Viktor ellenfeleinek.

Márki- Zay bárkivel összefogna hatalomért, senkinek a pénze nem büdös neki, mint a napokban kiderült, újabb hazai milliárdos támogatja a kampányát, aki folyamatosan pénzeli Marki- Zay hazug és álságos politikáját.

Másoknak is feltűnt már ugyanis Marki- Zay képmutatása, aki hol így, hol úgy beszél, csakhogy rávegye a mérsékelt bizonytalanokat, de még a konzervatívokat is a kormányváltásra.

Ne hagyjuk megtéveszteni magunkat!

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője

Következő
Nyugati vakcinával oltatnak a somogyiak a kórházakban