Bejegyzés kép

A koronavírus-járvány miatt életbe léptetett megváltozott betegellátásról a Kaposi Mór Oktató Kórház hétfő délelőtt közleményt adott ki.

A közzétett közleményben kiemelték, hogy november 9-től, vagyis hétfőtől a Kaposi Mór Oktató Kórház is ellátja a területi ellátási kötelezettségébe tartozó középsúlyos és súlyos koronavírus-fertőzött és a koronavírus gyanús betegeket, valamint az Országos Mentőszolgálat által a kórházba szállított betegeket.

Azt is hozzátették, hogy keddtől a kaposvári intézményben is elhalasztják az azonnali ellátást nem igénylő beavatkozásokat, csak azokat a sürgősségi ellátásokat végzik el, melyek nélkül a beteg közvetlen életveszélybe kerülne, illetve súlyos vagy maradandó egészségkárosodást szenvedne.

A kaposvári kórházban továbbra is el kell végezni

VALAMENNYI ONKOLÓGIAI ELLÁTÁST, A SZERVEZETT ONKOLÓGIAI SZŰRŐVIZSGÁLATOKAT, A SZAKMAI KOLLÉGIUM AJÁNLÁSA SZERINTI KARDIOLÓGIAI ELLÁTÁSOKAT,

valamint biztosítani kell az asszisztált reprodukciós eljárások zavartalan működését is.

A KORONAVÍRUS GYANÚS VAGY FERTŐZÖTT, ESETLEG SZOROS KONTAKTBA TARTOZÓ DIALÍZIS-KEZELÉSRE SZORULÓ SOMOGY MEGYEI BETEGEK ELLÁTÁSA TOVÁBBRA IS A KAPOSVÁRI DIALÍZIS KÖZPONTBAN TÖRTÉNIK.

A Kaposi Mór Oktató Kórház keddtől

VISSZAÁLLÍTJA A TELEFONOS SZAKORVOSI KONZULTÁCIÓS SZOLGÁLTATÁST.

A szakemberek munkanapokon, 7:30 és 15:30 között fogadják majd a hívásokat a 06 82/501-300 /1611,1612-es számú mellékleten.

A KÓRHÁZBAN A KORÁBBAN MÁR BEVEZETETT BELÉPTETÉSI REND TOVÁBBRA IS ÉRVÉNYES. AZ ALÁBBIAK A KIZÁRÓLAGOS BELÉPÉSI PONTOK:

  • a Németh István fasor felőli Sürgősségi Betegellátó Centrum (ezt kizárólag a sürgősségi betegfelvétel esetén használhatják)
  • a Németh István fasor felőli főbejárat (ezt az akut járóbeteg-ellátásra érkezők, az üzemorvoshoz érkezők és a fekvőbetegek részére csomagot hozó hozzátartozók használhatják)
  • a Németh István fasor felőli Akut Légúti Pont (ezt az akut légúti panaszokkal szakellátásra érkezők használhatják)
  • a Tallián Gyula utcai porta felőli bejárat (csak a mozgásukban korlátozott betegek részére lehetséges a gépjárművel történő behajtás)

A cikk a kaposvarmost.hu-n olvasható.

https://kaposvarmost.hu/hirek/kaposvari-hirek/2020/11/09/a-kaposvari-korhazban-is-ellatjak-a-koronavirus-fertozotteket.html

Következő
Orbán Viktor bejelentése a várható legújabb védelmi intézkedésekről