Bejegyzés kép

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményeztünk a múlt héten arról, hogy a magyar emberek maguk dönthessenek a gyermekeik neveléséről és megvédhessék őket a genderpropaganda mérgezésétől.

A népszavazás a genderőrületre mond nemet, és igent arra, hogy hogy a gyermekek szexualitással kapcsolatos nevelése, felvilágosítása kizárólag a szülő joga és felelőssége legyen.

A   magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikk 3. bekezdésén nyugszik. A charta e rendelkezése értelmében a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani.

A törvény elfogadása után hazugságkampányt indított a baloldal, amely tisztában van azzal, hogy nem tud kormányzóképes alternatívát felmutatni a jobboldallal szemben, ezért minden egyes kormányzati intézkedés kapcsán álhíreket, hazugságokat terjesztenek és próbálják kiforgatni a valós tartalmukat.

Kezdetben a pedofil bűnözők jogaiért aggódtak, később a gyermekvédelmi módosításokat szándékosan félremagyarázva homofóbnak hazudták a pedofilellenes törvényt, majd odáig jutottak, hogy Brüsszelben követelték, hogy az EU vonja meg a magyar embereknek járó uniós pénzeket.

Brüsszel pedig nyilvánvalóan a baloldal mellé állt. Nem tetszik nekik, hogy kiállunk a gyermekeink védelme mellett, és a többi országtól eltérően nem vagyunk hajlandóak beengedni a szexuális propagandát az óvodákba és az iskolákba.

Azért is kezdeményeztünk népszavazást, hogy megmutassuk, a népakarat velünk van. Az Alapjogokért Központ júniusban közzétett felmérése szerint a magyarok csaknem kétharmada egyetért azzal, hogy a kiskorúakat meg kell óvni a genderpropagandától.

A fagyi most visszanyal, a magyar baloldal hatpárti szivárványkoalíciója saját csapdájába esett. A politikai haszonszerzés reményében támadták a pedofilellenes törvényt, mindenki számára világos azonban, hogy ha hatalomra jutnak, az óvodák, iskolák szabad prédái lesznek az LMBTQ-lobbinak.  A nyugati minta szerint elkezdik gyermekeink korai szexualizálását, lelki megrontását, 74 féle nemről, nem-átalakító műtétekről, szexuális perverziókról beszélnek majd nekik.

A baloldal számára a Pride az érték, annak örültek szombaton, mi pedig annak, hogy Szilágyi Áron a világon először háromszoros olimpiai bajnok lett kardvívásban.

Nem hagyjuk, hogy elkorcsosuljanak és eltűnjenek a keresztény és konzervatív értékek, hogy gyermekeink egy olyan világban nőjenek fel, ahol anya és apa helyett szülő1 és szülő2 neveli a ki tudja milyen nemű gyermekeket.

A mi dolgunk a gyermekeink védelme és az, hogy senki ne szólhasson bele, hogy a magyar szülők hogyan nevelik gyermekeiket.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Szijjártó: Nemzetközi lobbihálózat áll a gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött