Bejegyzés kép

Vicces ember ez a Feri. Tőlünk félti a jogállamot, miközben egyik legutóbbi parlamenti hozzászólásból egyértelműen kiderült, hogy politikai ellenfeleit dutyiba dugná, és nyíltan hangoztatja, hogy „nem lesz kegyelem”.

S valóban nem lesz. Ha Gyurcsányék kerülnek hatalomra, nem kegyelmeznek senkinek. Láttuk, mit tettek, mikor ők kormányoztak: 600 milliárd forintot vettek ki az egészségügyből, 16 ezer aktív ágyat számoltak fel, kórházakat zártak be, elüldöztek hatezer ápolót, orvost és ráadásul fizetőssé akarták tenni az egészségügyet. Ha ők irányítanák ma a Covid elleni harcot, a vírus már rég legyőzött volna bennünket.

Gyurcsányék a csőd szélére sodorták és eladósították Magyarországot, amely így már 2007-ben csőd közeli állapotba került, amikor pedig a gazdasági világválságnak még nyoma sem volt.

Gyurcsányék elvették a fiataloktól az akkori otthonteremtési támogatásokat és megszüntették a családi adókedvezményt is. A fiatalok arra kényszerültek, hogy devizahiteleket vegyenek fel.

Az akkori kormány az idősebb generációk életét is megnehezítette, elvettek egy havi nyugdíjat, valamint sorozatosan emelték a rezsit, háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére az áram árát. A magyar családok fizették az EU-ban a fizetésükhöz képest a legdrágább gáz- és villamosenergia-árakat.

Gyurcsányék a magyar gazdaságot, a vállalkozásokat is tönkretették a magas adókkal, hiszen a mostani 9 százalék helyett 19 százalék volt a társasági adó, a közszférában dolgozóktól pedig még egy havi bért is elvettek.

Gyurcsányék eladósították a településeket is, 2002 és 2010 között folyamatosan vonták el a forrásokat az önkormányzatoktól, és olyan feladatokkal látták el őket, amelyekre nem adtak forrást.

Gyurcsányék most ugyanazt teszik, mint korábban: a külföldi érdekeket védik, a magyar emberek érdekeivel szemben a bevándorlók betelepítésén dolgoznak, a magyar fiatalok és a gyermekes családok támogatása helyett a migránsokat segítik.

Az ellenzék élére most az a Gyurcsány család állt, amelyik már egyszer tönkretette Magyarországot. Ha Gyurcsány kerül hatalomra valóban nem lesz kegyelem. Jó, ha tudjuk, a legbecstelenebb, leghazugabb ellenzék Magyarországon van, azt se szabad elhinni nekik, amit kérdeznek, nemhogy amit ígérnek.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Szijjártó: a keleti oltóanyagok nélkül több százezer magyar lenne védtelen a koronavírussal szemben