Bejegyzés kép

Magyarországot és Lengyelországot támadja az Európai Parlament legfrissebb állásfoglalásának tervezete, amelyet az európai LMBTQ-közösség jogainak védelmében írtak.

Az LMBTQ-közösség hátrányos megkülönböztetése elleni állásfoglalásról szavazott hétfőn a nyári szünetről visszatérő Európai Parlament. A dokumentumban a képviselők sokadszorra hívják fel a figyelmet arra, hogy aggasztó az EU-ban élő szivárványcsaládokkal és gyermekeikkel szembeni diszkrimináció, valamint a tény, hogy a szexuális orientációjuk, nemi identitásuk miatt csorbulnak a jogaik.

Az állásfoglalást támogatja a hazai baloldal is, melynek többsége már megint arra készül, hogy olyan kérdésekben fogadjon el állásfoglalásokat, amelyekhez Brüsszelnek semmi köze nincs.

Brüsszelben helyettünk akarja meghatározni, hogy mi mit tartsunk családnak, mit tartsunk házasságnak, hogy hogyan neveljük a saját gyermekeinket, és mit tanítsunk nekik az iskolában.

Az egyik pontban azt követelik, hogy minden tagállam ismerje el a transz szülők jogait, egy másik helyen pedig azt mondják, hogy a tagállamok a saját alkotmányukra sem hivatkozhatnak akkor, amikor családról vagy házasságról van szó, hanem kötelesek elfogadni a legújabb brüsszeli őrültségeket.

Az Európai Parlament azt akarja, hogy minden tagállam szó nélkül alávesse magát ennek az ideológiai ámokfutásnak. Azokat pedig, akik nem hajlandók engedni a zsarolásnak, elvonásokkal és pénzmegvonással fenyegetik.

Mi ezt továbbra sem tűrjük, és kiállunk a magyar érdekek és a családjaink védelme mellett Kaposváron és a Zselicben is.

Gelencsér Attila

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselő

Következő
Hatalmas fejlesztések indulnak a Kométánál, megduplázzák kapacitásukat