Bejegyzés kép

Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője arra kérte a Parlamentben képviselőtársait, hogy a jövő évi költségvetésben támogassák Kaposvár új ipari parkját.

– Kaposvár befektetőbarát város, amely a jó megközelíthetőség mellett kiváló munkaerővel, jó üzleti környezettel, beruházásösztönző helyi támogatásokkal, megújuló energiaforrásokkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal rendelkezik. Az R67-es út megépülése még vonzóbbá tette a vállalkozók, befektetők számára várost. Az iparterületekre és az ipari parkokra túlkereslet van, ezért az elkészülő M9-es és R67-es kereszteződésében egy 170 hektáros területen újabb ipari parkot nyitnánk, amely rövid, közép és hosszú távon is kiváló terület lenne a befektetőknek – mondta Gelencsér Attila.

– A Rheinmetall hadiipari gyára 10 hektárra már jelezte igényét, és újabb 10 hektár is szeretne. A tapasztalatok szerint ilyenkor a beszállítok is jelentkeznek, így gyorsan betelik az első 40 hektár – mondta Gelencsér Attila, aki szerint Kaposvárnak ipari reneszánszra van szüksége.

Több ipar, egyenlő több munkahely és magasabb bérek. Ehhez kérem Kaposvár számára az Országgyűlés támogatását

– zárta felszólalását Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője.

A cikk a kaposvarmost.hu-n olvasható.

https://kaposvarmost.hu/hirek/kaposvari-hirek/2021/05/20/uj-ipari-parkhoz-kert-tamogatast-gelencser-attila.html

Következő
Már Gyurcsányék is cikizik a nyelvtudás hiánya miatt Karácsonyt