Bejegyzés kép

Az ATV-n szemtanúi lehettünk a Momentum végső morális megsemmisülésének, mikor Fekete-Győr András olyan nyíltan kezdte ki a politikusok szexuális irányultságát, mint tette azt a Jobbik „Farföldizős”, „Alföldi Robertázós” fénykorában.

Nem sok olyan kezdeti állítása maradt a Momentumnak, amelyre hároméves fennállása során ne cáfolt volna rá a párt. A hangzatos szólamokból, mint például, hogy Gyurcsány takarodjon a közéletből, végül az lett, hogy a DK vezérével közösen futnak neki 2022-nek. A kiüresedő tartalom ellenére a látszatot azonban próbálták megőrizni. Azt, hogy ez egy friss, fiatalos és nyugatos szervezet. Mostanáig. Fekete-Győr András ugyanis olyan nyíltan kezdte ki az ATV-ben a politikusok szexuális irányultságát, mint a Jobbik a „Farföldizős”, „Alföldi Robertázós” fénykorában.

Évtizedek óta lehet tudni, hogy Szájer József homoszexuális politikus” – kezdett bele mondandójába a jobbikos momentumos Fekete-Győr. Megmutatva, hogy az önképe szerint nyitott, toleráns, 21. századi pártjában számon tartják a politikusok szexuális beállítódását. Rónai Egon azonnal vissza is kérdezett, hogy „ezt így ön ki meri jelenteni?” Majd azt is hozzátette, hogy ezt eddig egyedül Terry Black állította, aki a jelek szerint komoly igazodási pontnak számít a Momentumnál. Annyival muszáj kiegészíteni az ATV-s műsorvezetőt, hogy a szintén nagyon nyitott és toleráns SZDSZ egykori képviselője, Ungár Klára is célkeresztbe állította már Szájer homoszexualitását. Mert ez nekik nem téma, ez nekik nem kérdés, ez nekik alap, csak közben azért folyamatosan kihangsúlyozzák, ha az ellenoldal politikusairól van szó. Nem téma, de azért szóba hozzák, hogy téma legyen. Hogy tudjanak min csámcsogni.

Majd Fekete-Győr annyira kényelmesen bevackolta magát a jobbikos gárdamellénybe, hogy gyorsan a homoszexualitás gyanújába kevert másokat is:

De nagyon sok más fideszes politikusról is ez a hír járja egyébként. Ezek majd szépen ki fognak derülni.

Ez a hír járja” – mártózik meg a gondolatban kéjesen Fekete-Győr, és közben a legkevésbé sem zavarja, hogy pletykákra alapozva kezdi ki politikustársai vélt szexuális irányultságát. Végezetül pedig a nyilvánosságra kerüléssel még meg is fenyegeti őket. Mert mint tudjuk, ez nem téma, de azért Fekete-Győr már nagyon várja, melyik politikusról derül ki legközelebb, hogy a vele azonos neműekhez vonzódik.

A jobbikosokat is megszégyenítő tobzódásának a következő szavakkal vetett véget Rónai: „én azt gondolom, hogy önnek nem volt joga a saját vélekedését kijelentő módban, valakinek a szexuális beállítódásáról megjelölni egy élő adásban”. Fekete-Győr pedig még azt sem fogta fel, hogy ő most ott, a stúdióban teljesen megsemmisült. Holott de. Éppen akkor veszítette el maradék hitelességét, amikor csillogó szemekkel, pletykákra alapozva kezdte el ecsetelni mások homoszexualitását. Ami nagyon nem alap. Hanem gyomorforgató ízléstelenség.

(A kép forrása: ATV)

A cikk a drot.info.hu-n olvasható.

https://drot.info/rovat-4/ujabb-momentum-botrany-fekete-gyort-kiosztottak-az-atv-n

Következő
Még soha, egyetlen miniszterelnökkel sem voltak ilyen elégedettek a magyarok