Bejegyzés kép

A Jobbik egykori elnöke az Azonnalinak adott egy hosszú, önfényezős interjút. De egy, a Jobbikkal kapcsolatos kérdésre, nagyon kemény és határozott választ adott:

Szerintem a Jobbik lassan egy baloldali néppárttá vált, az én vezetésem alatt meg egy nemzeti néppárt volt, ami képes volt jobboldali és baloldali embereket is megszólítani. A mai Jobbik egyre kevésbé képes a jobboldali embereket elérni, és ezzel szerintem pont az ellenzéki együttműködésben való részvételének lényegét veszíti el. Ott nem egy újabb baloldali, hanem egy jobboldali pártra lenne szükség. A Jobbik mégis inkább a DK-val és az MSZP-vel vív balos versenyt az alsó-középosztálybeli elégedetlen szavazók megszerzéséért, viszont azt a középosztálybeli polgári réteget, amit én szerettem volna a Jobbik élén megszólítani, és talán sikerült is 2018 előtt, szerintem elveszítette […].

Egyértelmű mondatok.

Vona Gábor ugyan korábban már leírta egy Facebook bejegyzésében, hogy ő adta a Jobbik lelkét és most ő veszi el, de azok csak üres szavak voltak, most viszont ezzel az interjúval tényleg megtette.

Gyakorlatilag kinyilvánította, hogy a Jobbik már nem jobboldali párt, ugyanolyan baloldali, mint a többi ellenzéki alakulat, akik a miniszterelnök szavaival élve, be lettek töltve a Gyurcsány által gründolt Soros-kolbászba.

Ezzel Vona gyakorlatilag beütötte az utolsó szöget is a Jobbik politikai koporsójába.

A cikk a magyarnemzet.hu-n olvasható.

https://magyarnemzet.hu/belfold/vona-gabor-beutotte-az-utolso-szoget-a-jobbik-koporsojaba

Következő
Friss hírek szerdán: tovább csökken az új fertőzöttek száma Somogyban